Şahmaran dizisinden yeni fragman yayınlandı

3.984 Gösterim
2 Ocak 2023 13:38
Şahmaran dizisinden yeni fragman yayınlandı

Başrollerini Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz'in paylaştığı, Netflix'in yerli dizi içeriklerinden Şahmaran'dan yeni fragman yayınlandı. 


Senaryosunu Pınar Bulut'un yazdığı, Umur Turagay'ın da yönetmen koltuğuna oturduğu Şahmaran dizisinden yeni fragman yayınlandı. 

 

Netflix'in dijital içeriklerinden biri olan Şahmaran dizisinin başrollerini paylaşan Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz'in yanı sıra kendilerine Mustafa Uğurlu, Mahir Günşiray, Mert Ramazan Demir, Ebru Özkan, Hakan Karahan, Elif Nur Kerkük, Mehmet Bilge Aslan, Ekin Gökgöz, Berfu Halisdemir, Nilay Erdönmez, Nil Sude Albayrak, Ayşe Lebriz Berkem, Mert Doğan ve Ece Ertez gibi isimler de eşlik ediyor.

 

Dizinin genel hikayesinde Şahsu adında bir karakterin tehlikeli bir serüvende hem kendisini hem de aşkın gücünü keşfetmesi anlatılıyor. Annesini kaybettikten sonra büyük babasıyla yüzleşmek için Adana’ya giden Şahsu, burada kendisini Mar adı verilen sıra dışı bir topluluğun ortasında bulur. Şahmaran efsanesine inanan Mar ırkı seçilen kızın Şahsu olduğunu düşünmektedir ve onun gelişiyle tarihi kehanetin gerçekleşmesini beklemektedirler. Her şeyden habersiz olan Şahsu ise Mar topluluğunun yol göstericisi Maran ile aralarındaki çekime karşı koyamaz ve ona âşık olur.

 

Şahmaran dizisinin yeni fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz. Dizi, 20 Ocak'tan itibaren Netflix'te yayında olacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.