Sacha Baron Cohen, kült filmi Borat'ın devam filminin çekimlerini gizi bir şekilde tamamlamış

2.647 Gösterim
9 Eylül 2020 15:30
Sacha Baron Cohen, kült filmi Borat'ın devam filminin çekimlerini gizi bir şekilde tamamlamış

Sasha Baron Cohen'in, 2006 yılında gösterime giren ve hem ticari hem de eleştirel başarıya ulaşan mockumentary filmi Borat'ın devam filminin çekimlerini gizli bir şekilde tamamladığı bildiriliyor.


Collider'ın raporuna göre, ünlü komedyen ve oyuncu Sasha Baron Cohen, yalnızca ünlü filmi Borat'ın devam filminin çekimlerini tamamlamakla kalmamış, filmin sektör içerisinden bazı isimlere özel gösterimini bile düzenlemiş.

 

2006 yılında gösterime giren ve ABD'ye yolu düşen Kazak muhabir Borat'ın hikâyesini takip eden mockumentary Borat, dünya genelinde ilgiyle karşılanmış ve global olarak $262,5 milyon hasılata erişmişti. Eleştirel manada da övgülere mazhar olan ve yılın en iyileri listelerinde yer almayı başaran film, yaratıcısı Cohen'e de dünya genelinde tanınırlık getirmişti.

 

Tam  da bu tanınırlıktan ötürü Borat'ın devam filmini aynı şekilde çekmek mümkün olmadığından Sasha Baron Cohen'in farklı metodlar denediği belirtiliyor. Zira geçtiğimiz haftalarda sosyal medyada Borat 2'nin çekimlerine dair bir video da kendine yer bulmuştu. Devam filminin kasımda gerçekleşecek ABD seçimlerine paralel bir dönemde seyirciyle buluşabileceği konuşuluyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.