Ryan Gosling ve Harrison Ford'lu Blade Runner 2049'dan ilk görüntüler!

3.761 Gösterim
19 Aralık 2016 19:03
Ryan Gosling ve Harrison Ford'lu Blade Runner 2049'dan ilk görüntüler!

Kült bilim-kurgu filmi Blade Runner'da yaşananların otuz yıl sonrasını anlatacak olan, Harrison Ford ve Ryan Gosling başta olmak üzere muazzam oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Blade Runner 2049'dan ilk görüntüler yayınlandı.


Ridley Scott'ın yönettiği 1982 yapımı Blade Runner, pek çokları tarafından sinema tarihinin en iyi bilim-kurgu filmlerinden biri olarak gösteriliyor. Böyle bir mertebeye ulaşmış yapımın 35 yıl sonra gelecek olan devamı için elbette önemli isimler bir araya getirilmeliydi. Alien evrenini genişletmekle uğraşan Ridley Scott yürütücü yapımcı olarak projeye destek olurken, Harrison Ford kariyerinin en önemli rollerinden Rick Deckard'ı yeniden canlandırmayı kabul etti. Ryan Gosling, Robin Wright, Jared Leto, Mackenzie Davis, Ana de Armas, Dave Bautista, Barkhad Abdi gibi muazzam bir oyuncu kadrosunu yönetmesi için ise farklı türlerde ses getiren yapımlara imza atan Denis Villeneuve başa getirildi. Sonuç mu? Henüz bilmiyoruz fakat filmden yayınlanan ilk görüntüler bu konuda biraz ipucu verebilir.

İlk filmden tanıdığımız Blade Runner birliğine bağlı polis Rick Deckard'ın otuz yıldır kayıp olduğu filmde, LAPD'nin gözde Blade Runner'ı K'yi takip ediyoruz. Rick'in bulunmasının pek çok gizemi aydınlatacağını sadece elimizdeki ilk görüntülerden bile söyleyebiliriz.

 

Şüphe ve merakın garip bir karışımıyla beklenen Blade Runner 2049'un gösterim tarihi ise 6 Ekim 2017. Filmden ilk görüntülere aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.