Russian Doll'un 2. sezonunun yayın tarihi açıklandı

2.244 Gösterim
8 Mart 2022 14:12
Russian Doll'un 2. sezonunun yayın tarihi açıklandı

İlk sezonunun yayınlanmasının üzerinden 3 yıl geçen Russian Doll'un merakla beklenen 2. sezonu, 20 Nisan'dan itibaren Netflix ekranlarında olacak.


2019 yılında yayınlanan, 36. doğum günü partisinde tekrar tekrar öldüğü ve sürecin sürekli yeniden başladığı bir zaman döngüsünde sıkışan video oyun geliştiricisi Nadia ile onunla aynı kaderi yaşayan Alan'ın yaşadıklarını konu alan, ilk sezonuyla 3 Emmy Ödülü kazanan Russian Doll'un yeni sezon yayın tarihi bir teaser ile duyuruldu. Hikâyenin ilk sezonda yaşananların 4 yıl sonrasına taşınacağı 2. sezon, 20 Nisan'dan itibaren Netflix ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

 

Greta Lee, Chloë Sevigny, Elizabeth Ashley ve Rebecca Henderson gibi oyuncuların rollerine geri döneceği ve Annie Murphy'nin kadroya katılacağı yeni sezonda, Natasha Lyonne'un canlandırdığı Nadia ile Charlie Barnett'in hayat verdiği Alan, Manhattan'ın kötülüğüyle nam salmış bir bölgesinde bulunan zaman portalı aracılığıyla geçmişlerinin derinliklerine inecekler. Dizinin 2. sezonu da ilk sezon gibi 8 bölümden oluşacak.

 

20 Nisan'dan itibaren Netflix ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan Russian Doll'un 2. sezonundan yayınlanan teasera ve ilk görsellere aşağıdan ulaşabilirsiniz. 

Kaynak: THR

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.