Russian Doll'un 2. sezonundan fragman ve yeni görseller yayınlandı

1.673 Gösterim
8 Nisan 2022 13:11
Russian Doll'un 2. sezonundan fragman ve yeni görseller yayınlandı

Üç yıldan uzun bir aradan sonra ekranlara dönecek olan Russian Doll'un 2. sezonundan fragman ve yeni görseller yayınlandı. Emmy ödüllü dizinin yeni sezonu, 20 Nisan'dan itibaren Netflix'te izleyiciyle buluşacak.


Natasha Lyonne'un hayat verdiği, tekrar tekrar öldüğü hayatına sürekli yeniden başladığı bir zaman döngüsünde sıkışan Nadia ile Charlie Barnett'in canlandırdığı, onunla aynı kaderi paylaşan Alan'ın başlarından geçenleri konu edinen Russian Doll'un 2. sezonundan fragman ve yeni görseller yayınlandı. 20 Nisan'dan itibaren Netflix ekranlarında izleyiciyle buluşacak yeni sezon, başroldeki Lyonne'un senarist ve yönetmen olarak da katkı sağladığı 7 bölümden oluşacak. 

 

Nadia ve Alan'ın, ilk sezonda kurtuldukları zaman döngüsünden çıkışlarının 4 yıl sonrasında New York metrosundaki beklenmedik bir zaman portalı aracılığıyla geçmişe gitmeleriyle yaşananları konu alacak yeni sezonda, Greta Lee, Chloë Sevigny, Elizabeth Ashley ve Rebecca Henderson rollerine geri dönerek Natasha Lyonne ve Charlie Barnett'e eşlik etmeye devam ederken, Annie Murphy, Sharlto Copley ve Irén Bordan gibi isimlerin katılımıyla dizinin kadrosu daha da genişleyecek. 

 

20 Nisan'da ekranlara dönecek olan Russian Doll'un 2. sezonundan yayınlanan fragmana ve yeni görsellere aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.