Resident Evil'ın dizi uyarlamasından fragman yayınlandı

4.072 Gösterim
13 Mayıs 2022 12:50
Resident Evil'ın dizi uyarlamasından fragman yayınlandı

İkonik video oyun serisi Resident Evil'ın canlı çekim dizi uyarlamasından fragman yayınlandı. Jade Wesker karakterini merkezine alan dizi, 14 Haziran'dan itibaren Netflix ekranlarında olacak.


İlk kez 1996'da Playstation oyunu olarak piyasaya sürülen ve 2002-2021 yılları arasında 7 kez sinemaya uyarlanan Japon video oyun serisi Resident Evil'ın canlı çekim dizi uyarlamasından fragman yayınlandı. 14 Haziran'dan itibaren Netflix ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan yapım, geçtiğimiz yıl yayınlanan animasyon serisi Resident Evil: Infinite Darkness'tan sonra platformda yerini alan ikinci Resident Evil dizisi olacak. 

 

Jade Wesker'ın, 2022'de küresel bir kıyamete yola açan virüsün ortaya çıkışından 14 yıl sonra 2036'da, kana susamış yaratıkların istila ettiği dünyada verdiği hayatta kalma savaşını konu edinen dizi, iki farklı zaman diliminde geçecek. İlk sezonu 8 bölümden oluşan dizide, Jade Wesker karakterinin günümüzdeki halini Tamara Smart, 2036'daki halini ise Ella Balinska oynuyor. Lance Reddick'in Albert Wesker'a hayat verdiği dizinin kadrosunda bu oyuncuların yanı sıra Adeline Rudolph, Siena Agudong, Turlough Convery, Tetiana Gaidar, Connor Gosatti gibi isimler yer alıyor.

 

14 Haziran'dan itibaren Netflix ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan Resident Evil dizisinden yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: THR

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.