Reservation Dogs'ın 2. sezonundan fragman yayınlandı

1.528 Gösterim
7 Temmuz 2022 14:07
Reservation Dogs'ın 2. sezonundan fragman yayınlandı

Taika Waititi imzalı Reservation Dogs dizisinin 2. sezonundan fragman yayınlandı. 10 bölümden oluşacak olan yeni sezon, 3 Ağustos'tan itibaren ekranlarda olacak.


Oklahoma'da Amerikan yerlileri için ayrılmış özel bölgede yaşayan dört arkadaşın maceralarını konu alan gençlik komedi dizisi Reservation Dogs'ın 2. sezonundan fragman yayınlandı. Taika Waititi'nin Sterlin Harjo ile birlikte yaratıcılığını üstlendiği FX dizisinin yeni sezonu, 3 Ağustos'tan itibaren izleyiciyle buluşacak. Sekiz bölümlük ilk sezonuyla En İyi Televizyon Dizisi (Müzikal-Komedi) dalında Altın Küre'ye aday olan dizinin 2. sezonu on bölümden oluşacak. 

 

Günlerini küçük suçlar işleyerek geçirdikleri Oklahoma'dan kurtulup Kaliforniya'ya yerleşme hayalleri içerisinde olan Elora Danan Postoak, Bear Smallhill, Willie Jack, Cheese adlı dört arkadaşı oynayan Devery Jacobs, D’Pharaoh Woon-A-Tai, Paulina Alexis, Lane Factor ikinci sezonda rollerini yenilerken Elva Guerra, Dallas Goldtooth, Jon Proudstar, Gary Farmer, Sarah Podemski ve Zahn McClarnon gibi isimler onlara eşlik etmeye devam edecek.

 

3 Ağustos'ta ilk iki bölümüyle Hulu'da izleyiciyle buluşacak olan Reservation Dogs'ın 2. sezonundan yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: The Playlist

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.