Regina Hall, Amy Schumer ve Wanda Sykes, Oscar Ödülleri'ni sunacak

1.166 Gösterim
15 Şubat 2022 12:51
Regina Hall, Amy Schumer ve Wanda Sykes, Oscar Ödülleri'ni sunacak

2019 yılından bu yana sunucusuz gerçekleşen Oscar Ödülleri, bu yıl sunuculu formata geri dönüyor. Will Packer'ın yapımcılığını, Glenn Weiss'ın yönetmenliğini üstleneceği 2022 Oscar Ödülleri'nin sunuculuğunu ise Regina Hall, Amy Schumer ve Wanda Sykes yapacak.


Geçen hafta adaylıkların açıklandığı 2022 Oscar Ödülleri'nde sunucular da netleşti. Will Packer'ın yapımcılığını, Glenn Weiss'ın yönetmenliğini üstleneceği törenin sunuculuğunu, oyuncu Regina Hall, komedyen Amy Schumer ve komedi efsanesi Wanda Sykes'ın üstleneceği açıklandı.

 

Törenin, 2014 yılından bu yana neredeyse her yıl reyting kaybetmesi üzerine Akademi, 2019 yılında töreni sunucusuz bir formatla gerçekleştirme kararı almıştı. Pandemiyle birlikte bu format sürerken, reytinglerdeki erimenin önüne geçilemedi. Bu yıl ise, 2018'de Jimmy Kimmel'ın sunuculuğuyla gerçekleşen törenden sonra tekrar bu formata dönülmüş olacak. 2022 Oscar töreni ayrıca, Chevy Chase, Goldie Hawn ve Paul Hogan sunuculuğunda gerçekleşen 1987 Oscar Ödülleri'nden bu yana en az üç sunucuyla gerçekleşen ilk tören olacak.

Kaynak: Variety

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.