Regé-Jean Page, Bridgerton’ın 2. sezonunda yer almayacak

3.450 Gösterim
7 Nisan 2021 15:00
Regé-Jean Page, Bridgerton’ın 2. sezonunda yer almayacak

Geçtiğimiz yıl aralık ayında Netflix üzerinde yayınlanmaya başlayan Bridgerton’ın başrol oyuncusu Regé-Jean Page, dizinin 2. sezonunda yer almayacak. Simon Basset karakterine hayat veren Page'in, ilk sezon aldığı bölüm başına $50 bin ücretini 2. sezonda reddettiği konuşuluyor.


Shonda Rhimes’ın ilk kez bir dijital platformda yayınlanan ve daha ilk haftalarda izlenme rekoru kıran dizisi Bridgerton ile büyük çıkış yakalayan Zimbabve asıllı İngiliz oyuncu Regé-Jean Page, bu yıl ilkbahar aylarında çekimlerine başlanması beklenen dizinin ikinci sezonunda kendisine gelen 3 ile 5 bölümlük teklifi reddetti. Deadline’ın kaynaklarına göre, 5 bölüme kadar oynaması halinde stüdyo kendisine bölüm başına 50 bin dolar teklif etti ancak bazı sebeplerden dolayı teklifi geri çevirmek zorunda kaldı.

Daha önce Peter Jackson’ın da yapımcı kadrosunda bulunduğu Mortal Engines filminde rol alan ve önümüzdeki yıllarda Anthony ve Joe Russo’nun filmi The Gray Man ile 2022’de gösterime girmesi beklenen Dungeons & Dragons filminde de rol alacak olan Regé Jean Page, Variety ile olan röportajında bu rolü kabul etmesindeki başlıca sebebin karakterin dizide bir sezon yer alması olduğunu söyledi.

 

Kaynak: THR, Deadline

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.