Ramy'nin Bella Hadid'li 3. sezonundan fragman yayınlandı

4.351 Gösterim
15 Eylül 2022 12:01
Ramy'nin Bella Hadid'li 3. sezonundan fragman yayınlandı

Hulu'nun Altın Küre ödüllü komedi dizisi Ramy'nin 3. sezonundan fragman yayınlandı. Bella Hadid'in de yer alacağı yeni sezon, 30 Eylül'den itibaren ekranlarda olacak. 


Mısır'dan Amerika'ya göçmüş bir ailenin çocuğu olarak New Jersey'de yaşamını sürdüren Ramy Hassan'ın yetiştiği Müslüman toplum ile ABD'deki modern yaşam tarzı arasında sıkışıp kalmasıyla yaşadığı sıkıntıları komik bir şekilde anlatan Ramy'nin 3. sezonundan fragman yayınlandı. Altın Küre ödüllü dizinin 3. sezonu, on bölümden oluşacak ve tüm bölümler 30 Eylül'de aynı anda Hulu ekranlarında olacak. 

 

Dizinin hem yazarları hem de yönetmenleri arasında yer alan komedyen Ramy Youssef'in hayat verdiği Ramy Hassan'ın ruhani yolculuğunu terk ederek kendisini amcasının elmas işine adamasıyla yaşananları konu alacak olan 3. sezonda, ilk oyunculuk denemesi için kamera karşısına geçen Bella Hadid, Ramy'nin arkadaşı Steve'in Muslim Match adlı arkadaşlık uygulamasında tanıştığı yeni kız arkadaşı Lena'yı canlandırarak Laith Nakli, Hiam Abbass, Amr Waked, May Calamawy, Dave Merheje, Mohammed Amer ve Steve Way gibi isimlerin yer aldığı ekibe katılacak.

 

İlk iki sezonu ülkemizde BluTv üzerinden izleyiciyle buluşan Ramy'nin 30 Eylül'de yayınlanacak 3. sezonunun fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.