Ragdoll dizisi 25 Kasım'da GAİN'de yayına giriyor

1.479 Gösterim
22 Kasım 2022 11:23
Ragdoll dizisi 25 Kasım'da GAİN'de yayına giriyor

Suç, gizem ve gerilim öğeleriyle dolu bir seri katil hikâyesi anlatan Ragdoll dizisi, 25 Kasım'da altı bölümlük ilk sezonuyla GAİN'de yayına giriyor.


Altı farklı kurbanın parçalarının birbirine dikilmesiyle oluşturulmuş Ragdoll adı verilen bir bedenin polis teşkilatını ayağa kaldırmasıyla yaşananları konu alan polisiye dizi Ragdoll, 25 Kasım'da GAİN kütüphanesinde yerini alacak. Geçtiğimiz yıl kasım ayında prömiyer yapan suç, gizem ve gerilim öğeleriyle dolu dizinin ilk sezonu, altı bölümden oluşuyor.

Daniel Cole'un aynı adlı romanından uyarlanan dizinin başrollerinde izbe bir dairede asılı olarak bulunan cesedin katilinin peşine düşen dedektiflere hayat veren Henry Lloyd-Hughes, Thalissa Teixeira ve Lucy Hale yer alırken Michael Smiley, Ali Cook, Natasha Little, Kobna Holdbrook-Smith, Angus Wright, Amita Dhiri, Phil Davis, Camilla Beeput gibi isimler onlara eşlik ediyor. 

Dağıtımını BBC Studios'un yaptığı dizinin senaryosunu Ms. Marvel, Killing Eve ve Sex Education gibi dizilerin yazar kadrosunda yer alan Freddy Syborn kaleme alırken, yönetmen koltuğunu Niall MacCormick ve Toby MacDonald paylaşıyor. ABD'de AMC+, Birleşik Krallık'ta ise Alibi üstünden izleyiciyle buluşan Ragdoll dizisinin fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.