Quentin Tarantino'nun Deadpool 2'yi yönetmesi için kampanya başlatıldı

3.518 Gösterim
25 Ekim 2016 14:40
Quentin Tarantino'nun Deadpool 2'yi yönetmesi için kampanya başlatıldı

Bu yıla damga vuran filmlerden biri olan Deadpool'u yöneten Tim Miller'ın, Deadpool 2'nin yönetmen koltuğundan çekilmesiyle yeni yönetmen arayışı başladı. Deadpool hayranları ise Tarantino'nun ikinci Deadpool filmini yönetmesi için kampanya başlattı.


Geçen hafta içerisinde gelen beklenmedik bir haber Deadpool hayranlarını hem şaşırtmış hem de üzmüştü. 2016'nın ilk çeyreğinde vizyona girip mütevazı sayılabilecek bütçesine rağmen dünya genelinde $782 milyon elde eden Deadpool'un bu başarısındaki önemli isimlerden biri olan yönetmen Tim Miller'ın, filmin yapımcılarından ve başrolü Ryan Reynolds ile yaratıcılık hususunda farklı düşüncelere sahip olduğundan Deadpool 2'yi yönetmeyeceği açıklanmıştı. Miller'ın sürpriz ayrılışı sonrası şoku üzerinden çabuk atan bir grup hayran ise Quentin Tarantino'nun Deadpool 2'yi yönetmesi için online kampanya başlattı.

An itibarıyla, beş binin üzerinde kişinin imzaladığı kampanyanın sonuç vermesi, tahmin edersiniz ki oldukça düşük bir ihtimal. Hâlihazırda, iki uzun metraj daha yönetip sinemayı bırakacağını sürekli tekrarlayan Tarantino'nun bu fikre sıcak bakmayacağı da aşikâr. Öte yandan Tarantino, Deadpool karakteri ve onun dünyası için ne kadar doğru bir yönetmen tercihi olurdu, o da ayrı bir tartışma konusu. Olmayacak duaya amin demeye gerek yok fakat ortada bir gerçek var ki, o da Deadpool safhında işlerin çok yolunda gitmediği. Daha önceden Ocak 2018'te vizyona sokulması filmin gösterim tarihi 2 Mart 2018'e çekildi.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.