Queen Charlotte: A Bridgerton Story dizisinden fragman yayınlandı

5.475 Gösterim
24 Mart 2023 21:50
Queen Charlotte: A Bridgerton Story dizisinden fragman yayınlandı

Bridgerton dizisinin kraliçesi Charlotte'tan yola çıkarak anlatılan Queen Charlotte: A Bridgerton Story'nin fragmanı yayınlandı. Dizi, 4 Mayıs'ta Netflix'te yayınlanacak. 


Julia Quinn'in kitaplarından uyarlanan Bridgerton dizisinin yeni sezonu beklenirken, dizinin sevilen karakterlerinden Kraliçe Charlotte'un hayatının konu alındığı bir dizinin geleceği duyurulmuştu. 

 

Fragmanı yayınlanan Queen Charlotte: A Bridgerton Story dizisi, genç Kraliçe'nin Kral George'la evliliğinin hikâyesini ve o birlikteliğin toplumsal bir değişimi nasıl ateşlediğini, diğer taraftan ise Bridgerton'daki cemiyeti nasıl yarattığını konu alıyor. 

 

Bridgerton'ın önceki sezonlarından bildiğimiz Kraliçe Charlotte rolündeki Golda Rosheuvel, Lady Agatha Danbury rolünde Adjoa Andoh ve Lady Violet rolünde Ruth Gemmell'ı tekrar göreceğiz. Dizinin ana kadrosunda India Amarteifio, Michelle Fairley, Corey Mylchreest, Arsema Thomas, Sam Clemmett, Freddie Dennis, Richard Cunningham, Tunji Kasim, Rob Maloney, Cyril Nri ve Hugh Sachs gibi isimler yeni Bridgerton dizisinde yer alacaklar. 

 

4 Mayıs 2023'te Netflix'te yayınlanacak Queen Charlotte: A Bridgerton Story dizisinin fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz. 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.