Prime Video'nun yerli yapımı ilk orijinal dizisi Düğüm'ün çekimleri başladı

10.982 Gösterim
21 Ağustos 2023 20:23
Prime Video'nun yerli yapımı ilk orijinal dizisi Düğüm'ün çekimleri başladı

Bergüzar Korel'in başrolü Caner Cindoruk ve Serkan Altunorak ile paylaştığı, Prime Video'nun yerli yapımı ilk orijinal dizisi Düğüm'ün çekimlerine start verildi.


2020 yılının Eylül ayında Türkiye pazarına giren, bu yılın Şubat ayında yerli yapımı ilk orijinal filmi Rüyanda Görürsün'ü yayınlayan Prime Video, Türk yapımı ilk orijinal dizisi Düğüm'ün çekimlerine başlandığını duyudu.


OGM Pictures'ın yapımcılığını üstlendiği Düğüm dizisi başarılı bir haberci olan Neslihan Turhan'ın oğlu Can'ın suçlandığı cinayet davası üzerine değişen yaşamını konu ediniyor. Yönetmen koltuğunda Can Ulkay'ın oturduğu dizinin senaryosu Hilal Yıldız, Nazlı Sunlu Kaçan ve Yekta Torun imzası taşıyor.


Amazon Original'ın yerli yapım ilk dizisi Düğüm'de dürüstlük ve adalet üzerine kurduğu dünyası altüst olan Neslihan Turhan'a Bergüzar Korel hayat veriyor. Dizide Korel'e son olarak Maviye Sürgün dizisinde başrolleri paylaşan Caner Cindoruk ve Serkan Altunorak eşlik ediyor. Dizinin 2024 yılında ekranlara gelmesi planlanıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.