Prime Video'nun yerli yapımı ilk belgesel serisi Arda Turan: Yüzleşme'nin çekimleri başladı

938 Gösterim
19 Mart 2024 12:17
Prime Video'nun yerli yapımı ilk belgesel serisi Arda Turan: Yüzleşme'nin çekimleri başladı

Prime Video'nun yerli yapımı ilk belgesel serisi Arda Turan: Yüzleşme'nin çekimleri başladı. Ünlü futbolcu ve teknik direktör Arda Turan'ın hayatına ışık tutan seri, 2024 yılı içerisinde seyirciyle buluşacak.


All or Nothing: Arsenal, Lewandowski – Unknown gibi popüler spor belgesellerine imza atan Prime Video'nun yerli yapımı ilk belgesel serisi Arda Turan: Yüzleşme'nin çekimleri başladı. 2024 yılı içerisinde yayınlanması planlanan seri, Arda Turan'ın Bayrampaşa'nın dar sokaklarından Camp Nou'ya uzanan hikâyesini konu ediniyor.

 

2020 yılının Eylül ayında Türkiye pazarına giren Prime Video yerli yapımı ilk orijinal filmi Rüyanda Görürsün'ü 3 Şubat 2023 tarihinde yayınladı. Platformun yerli yapımı ilk orijinal dizisi Düğüm ise 23 Şubat 2024 tarihinden bu yana cuma günleri seyirciyle buluşuyor.

 

Arda Turan: Yüzleşme, döneminin en yetenekli, en sevilen ve bir o kadar da tartışılan Türk futbolcusu Arda Turan'ın kendisiyle yüzleşmesini konu alacak. Seri, ünlü futbolcu ve teknik direktörün saha içinde ve dışındaki inişleri ve çıkışlarını ele alarak manşetlerin ardındaki Arda Turan’ı görülmemiş bir şekilde sunacak. 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.