Prime Video'nun ilk orijinal yerli dizisi Düğüm'ün yayın tarihi belli oldu

3.129 Gösterim
25 Ocak 2024 13:07
Prime Video'nun ilk orijinal yerli dizisi Düğüm'ün yayın tarihi belli oldu

Prime Video'nun ilk orijinal yerli dizisi Düğüm'ün yayın tarihi belli oldu. Başrollerini Bergüzar Korel, Caner Cindoruk ve Serkan Altunorak‘ın paylaştığı dizi, 23 Şubat'ta Prime Video'da yayınlanacak.


Prime Video'nun Türkiye yapımı ilk orijinal dizisi Düğüm'ün yayın tarihi paylaşıldı. Sekiz bölümden oluşan polisiye drama dizisinin ilk üç bölümü 23 Şubat'ta yayınlanacak. Geri kalan bölümler ise haftalık olarak yayınlanacak.

 

Başrollerini Bergüzar Korel, Caner Cindoruk ve Serkan Altunorak‘ın paylaştığı, yönetmenliğini Can Ulkay’ın yaptığı, OGM Pictures yapımı polisiye drama/gerilim türündeki dizi Düğüm; kendisini hem kariyeri hem de annelik sorumlulukları arasında dengeleme konusunda büyük bir sınavın içinde bulan başarılı gazeteci Neslihan Turhan’ın hikayesine odaklanıyor.

 

Düğüm’de hırslı ve idealist bir haberci olan Neslihan’ı Bergüzar Korel canlandırırken; Serkan Altunorak Neslihan’ın eşi rolünde duygusal ve kırılgan bir akademisyen olan Vural karakterine hayat veriyor. Düğüm’de Nejat karakteriyle izleyicilerle buluşacak olan Caner Cindoruk ise cinayet büroda görev alan işinde başarılı ve güvenilir bir komiser rolünü üstleniyor. Neslihan’ın sunduğu “Tek Gerçek” programının yapımcısı rolünde İbrahim Selim, rakip kanalın televizyoncusu rolünde Ece Dizdar, Neslihan’ın asistanı rolünde Itır Esen başarılı oyunculara eşlik ediyor. Kaan Meriç Sezen ise Neslihan’ın oğlu Can rolünü üstleniyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.