Pretty Little Liars: Original Sin dizisinden fragman yayınlandı

2.143 Gösterim
7 Temmuz 2022 14:45
Pretty Little Liars: Original Sin dizisinden fragman yayınlandı

Pretty Little Liars'ın hem öncesi hem de sonrasında yaşananları anlatacak olan Pretty Little Liars: Original Sin dizisinden fragman yayınlandı. Dizi, 28 Temmuz'dan itibaren HBO Max ekranlarında yerini alacak.


Sara Shepard'ın 2006'da yayımlanmaya başlayan ve daha önce Pretty Little Liars, Ravenswood, Pretty Little Liars: The Perfectionists dizilerine ilham kaynağı olan kitap serisi Pretty Little Liars'a dayanan yeni HBO Max dizisi Pretty Little Liars: Original Sin'den fragman yayınlandı. On bölümden oluşacak olan birinci sezonun ilk üç bölümü 28 Temmuz'da yayınlandıktan sonra birer hafta arayla ikişer bölüm ekranlara gelecek ve 18 Ağustos'taki son üç bölümle dizi sezon finali yapacak. 

 

Annelerinin geçmişte yaptıkları hatalar nedeniyle peşlerine düşülen beş ana karakter Imogen, Minnie, Noa, Tabby ve Faran'a Bailee Madison, Malia Pyles, Maia Reficco, Chandler Kinney ve Zaria hayat verirken, Mallory Bechtel, Eric Johnson ve Alex Aiono gibi isimler onlara eşlik edecek.

 

28 Temmuz'dan itibaren Spirit Week, The Spirit Queen ve Aftermath adlarını taşıyan ilk üç bölümüyle HBO Max'de yerini alacak olan Pretty Little Liars: Original Sin dizisinden yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Variety

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.