Predator'un yeni versiyonunun yönetmeni belli oldu...

6.522 Gösterim
30 Haziran 2014 00:00
Predator'un yeni versiyonunun yönetmeni belli oldu...
20th Century Fox, Iron Man 3'ün yönetmeni Shane Black'i yeni Predator'un senaristi, yapımcısı ve yönetmeni olarak açıkladı. Re-make (yeniden çekim) filmde de ilk versiyonunda da yapımcılık yapmış olan Joel Silver ve Lawrence Gordon, Fox ile beraber tekrar yapımcı olarak yer alıyorlar.

The Monster Squad ile adını duyuran Fred Dekker senaryonun ana hatlarını oluştururken Blake'in daha çok senaryoyu kontrol edeceği düşünülüyor. Lethal Weapon ve The Monster Squad filmlerinin senaryolarında da küçük dokunuşlar yapan Black'in orijinal Predator'de de aslında küçük bir rolü bulunmakta. Vakti zamanında Fox bir çok kez orjinal Predator'un senaryosu için Black'e teklif götürsede reddedilmiş ve sonrasında filmdeki 'Hawkings' rolünü sunmuşlar, Fox'un asıl amacı Black'in oyunculuğundan ziyade, Güney Amerika'daki sete gidişlerinde senaryo ile ilgili onun ağzından bir kaç cümle duymakmış ancak Black hiçbir şekilde senaryoya bakmayı kabul etmemiş.

Arnold Schwarzenegger'in baş rolünü oynadığı orjinal Predator, 15 milyon dolar gibi bir bütçeyle yapılmış, 1987 yılında vizyona girmiş ve dünya çapında 98,2 milyon dolarlık gibi müthiş bir hasılata imza atıp, sonrasında da pek başarılı olamamış Predator 2 ve 2010 yapımı Predators ile Fox'un AVP: Alien vs. Predator ve Aliens vs. Predator - Requiem gibi yapımlara ilham kaynağı olmuştur.
Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.