Pixar imzalı animasyon Kırmızı'dan yeni bir fragman yayınlandı

6.373 Gösterim
18 Kasım 2021 12:00
Pixar imzalı animasyon Kırmızı'dan yeni bir fragman yayınlandı

Pixar'ın yeni animasyon filmi Kırmızı (Turning Red)'dan fragman yayınlandı. Heyecanlandığından kırmızı bir pandaya dönüşmeye başlayan 13 yaşında Mei Lee'nin hikâyesini anlatan film, 11 Mart'ta ülkemizde gösterime girecek.


Kırmızı (Turning Red) filmi, annesinin sorumluluk sahibi minik kızı olmak ile ergenliğin karmaşası arasına kalan, kendine güvenen, 13 yaşındaki Mei Lee'yi bizlere tanıtıyor. Mei'nin baskıcı sayılabilecek kadar koruyucu annesi Ming, kızından asla uzaklaşmak istemez ki bu durum bir ergen için çok talihsizdir. İlgi alanlarındaki, ilişkilerindeki ve vücudundaki değişiklikler yetmezmiş gibi bir de ne zaman heyecanlansa (ki bu neredeyse her zaman olur) "puf" diye dev bir kırmızı pandaya dönüşür.

 

Pixar yapımları Inside Out, The Good Dinosaur, Incredibles 2 ve Toy Story 4 gibi filmlerde storyboard sanatçısı olarak çalışan, 2018 yapımı Bao ile En İyi Kısa Animasyon dalında Oscar'a layık görülen Domee Shi'nin yazıp yönettiği ilk uzun metraj animasyon olan Kırmızı (Turning Red), 11 Mart 2022 tarihinde ülkemizde gösterime girecek. Filmden yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.