Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales'den ilk fragman yayınlandı

3.625 Gösterim
3 Ekim 2016 10:05
Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales'den ilk fragman yayınlandı

Karayip Korsanları serisinin beşinci halkası olan Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales filminden ilk görüntüler yayınlandı.


Karayip Korsanları serisi tüm zamanların en çok para harcanan serilerinden biri olabilir. Fakat serinin, bu kadar yatırımın karşılığını gişede fazlasıyla verdiği de aşikâr. Dört filmden oluşan Karayip Korsanları serisi, şu ana kadar dünya genelinde $3,73 milyar elde etmeyi başardı. Dolayısıyla bu tarz bir ticari başarı yakalamış serinin devam etmesi de kaçınılmaz oluyor. İlk üç filmin eleştirel başarısından sonra vasata yakın bulunan dördüncü film Karayip Korsanları: Gizemli Denizlerde de, serinin hızını kesemedi. Javier Bardem takviyesiyle karşımıza çıkacak olan beşinci film Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales'den ilk görüntüler de nihayet elimize ulaştı.

Javier Bardem'in katılımının yanı sıra serinin hayranlarının heyecanlandığı bir diğer mevzu ise Orlando Bloom'un Will Turner karakteriyle seriye geri dönecek olması. Yayınlanan ilk fragmanda ne Orlando Bloom'u, ne de Johnny Depp'i görüyoruz fakat Jack Sparrow'un kızdırdığı bir başka korsan olan Kaptan Salazar rolünde Javier Bardem'i görmek pek çokları için yeterli olacaktır. Film ülkemizde 26 Mayıs 2017 tarihinde vizyona girecek.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.