Pennyworth, Doom Patrol ve Titans dizileri yeni sezon onayı aldı

2.385 Gösterim
18 Ekim 2021 13:40
Pennyworth, Doom Patrol ve Titans dizileri yeni sezon onayı aldı

DC Evreni'nde geçen yapımlardan Pennyworth üçüncü, Doom Patrol ve Titans dizileri ise dördüncü sezonları için onay aldı.


HBO Max, Bruce Wayne'in yardımcısı Alfred Pennyworth'un kendi hikayesinin işlendiği Pennyworth dizisinin üçüncü sezonunu yayınlayacağını duyurdu. Dizinin ilk iki sezonu Epix kanalında izleyiciyle buluşmuştu. Jack Bannon'ın eski bir İngiliz askeri Alfred Pennyworth'ü oynadığı dizide oyuncuya Thomas Wayne rolünde Ben Aldridge, Dave Boy rolünde Ryan Fletcher, Mary Pennyworth rolünde Dorothy Atkinson eşlik ediyor. Dizinin üçüncü sezonu da ilk sezonları gibi on bölümden oluşacak. İkinci sezonu nisan ayında final yapan Pennyworth'un gelecek yıl ekranlarda olacak üçüncü sezonunun kesin yayın tarihi ise henüz açıklanmadı.

DC'nin Dick Grayson, Kory Anders, Gar Logan, Rachel Roth gibi genç kahramanlarını içeren ekibin maceralarının anlatıldığı Titans'ın yeni sezonunun müjdesi, DC FanDome 2021 etkinliğinde sevenleriyle paylaşıldı. Brenton Thwaites, Anna Diop, Ryan Potter, Teagan Croft gibi oyuncuların yer aldığı Titans'ın üçüncü sezonu 21 Ekim'de final yapacak. Dizinin ilk iki sezonu DC Universe'in kendi platformundan yayınlandıktan sonra Titans üçüncü sezonda HBO Max'e geçiş yapmıştı.

Üçüncü sezonu devam etmekte olan bir başka dizi olan Doom Patrol'dan da sevindirici haber aynı etkinlikte geldi. Crazy Jane, Elasti-Girl, Cyborg, Robotman, Negative Man gibi yaşadıkları kazalar sonucu insanüstü yetenekler kazanan kahramanları barındıran dizinin ilk sezonu DC Universe, ikinci sezonu hem DC Universe hem HBO Max'ten yayınlanmış ve dizi üçüncü sezonuyla HBO Max'e tam geçiş yapmıştı. Dördüncü sezonu onay alan dizinin kadrosunda Diane Guerrero, April Bowlby, Joivan Wade, Matt Bomer, Riley Shanahan gibi oyuncular yer alıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.