Pen15 dizisinin 2. sezonunun 2. kısmından fragman yayınlandı

1.428 Gösterim
4 Kasım 2021 14:50
Pen15 dizisinin 2. sezonunun 2. kısmından fragman yayınlandı

Hulu'nun pandemi nedeniyle ara verilen absürt komedi dizisi Pen15'in, 2. sezonunun 2. kısmından fragman yayınlandı. Emmy adayı dizinin yeni bölümleri, 3 Aralık'ta yayınlanacak.


Hulu'nun en iyi komedi dalında Emmy adaylığı bulunan absürt komedi dizisi Pen15, on bölümlük birinci sezonuyla 2019'da ilk kez seyirciyle buluşmuştu. İki parça halinde yayınlanacağı açıklanan 2. sezonun yedi bölümlük ilk kısmı, geçtiğimiz yıl yayınlandıktan sonra bu yıl Ağustos ayında animasyon şeklinde bir bölüm ekrana gelmişti. Geçtiğimiz gün paylaşılan fragmanla dizinin 2. sezonunun kalan bölümlerinin 3 Aralık'ta seyirciyle buluşacağı müjdesi verildi.

 

Dizinin yaratıcıları Maya Erskine ve Anna Konkle'ın başrollerini oynadığı dizi, 2000 yılında geçiyor. Her ikisi de 1987 yılı doğumlu olan Maya Erskine ve Anna Konkle dizide birbirlerinin en iyi arkadaşı olan Maya Ishii-Peters ve Anna Kone adlarında 13 yaşındaki ortaokul öğrencilerini oynuyorlar. İkiliye eşlik eden diğer tüm isimlerse gerçek yaşlarındaki karakterleri canlandırıyor. Yedinci sınıfa giden ergen olmanın tuhaflıklarını eğlenceli bir şekilde ele alan dizinin fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: The Playlist

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.