Peaky Blinders, 6. sezonuyla birlikte sona erecek

3.757 Gösterim
19 Ocak 2021 11:30
Peaky Blinders, 6. sezonuyla birlikte sona erecek

BBC'nin sevilen dizisi Peaky Blinders'ın çekimlerine başlanan 6. sezonuyla birlikte ekranlara veda edeceği açıklandı. Dizinin yaratıcısı Steven Knight, Shelby ailesinin hikâyesinin dizi bittikten sonra başka bir şekilde devam edeceğini de belirtti.


2013'te yayınlanmaya başlayan ve Türkiye de dahil olmak üzere uluslararası pazarda hayli ilgi gören dizi Peaky Blinders, çekimlerine başlanan 6. sezonuyla sona erecek. Dizinin yeni sezonla birlikte final yapacağını duyuran BBC, daha önce dizinin hikâyesine 7. sezonu ile birlikte final yapmayı planlıyordu. Fakat pandemi koşullarıyla çekimlerin ertelenmesi ve yaşanan mali kayıplar neticesinde dizinin yaratıcısı Steven Knight, tüm final hikâyesini 6. sezona sığdırdı.

 

Dizinin hayranlarına 6. sezonun Peaky Blinders'ın en iyi sezonu olacağı vaadinde bulunan Knight, Shelby ailesinin hikâyelerinin dizi bittikten sonra "başka formlarda" seyircinin karşısına geçmeye devam edeceğini de belirtti. Knight, başka formlardan kastını detaylandırmasa da, bahsi geçenin Peaky Blinders filmi ya da spin-off dizi projesi olabileceği konuşuluyor.

 

Cillian Murphy, Paul Anderson, Helen McCrory, Sophie Rundle, Finn Cole gibi isimlerin başrolünde yer aldığı dizi, işçi sınıfından gelme Tommy Shelby ve ailesinin, I. Dünya Savaşı sonrası Birmingham'da siyasi ve mafya çevrelerindeki yükselişini konu ediniyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.