Pasifik Savaşı 2'nin çekimleri başladı

3.610 Gösterim
10 Kasım 2016 12:13
Pasifik Savaşı 2'nin çekimleri başladı

2013 yılında vizyona giren Pasifik Savaşı'nın (Pacific Rim) devam filmi Pasifik Savaşı 2'nin orijinal ismi netleşti ve filmin çekimlerine start verildi.


Usta yönetmen Guillermo del Toro'nun 2013 yılında yönettiği Pasifik Savaşı (Pacific Rim), kendi hayran kitlesini oluşturmayı başaran bir yapım olmuştu. Del Toro, ikinci film için hazırlıklara başlasa da, serinin ikinci halkası birkaç defa ertelenmeden muzdarip olmuştu. Son olarak Star Wars: Güç Uyanıyor'da izlediğimiz ve Pasifik Savaşı 2'de rol alacak olan John Boyega, kişisel Instagram hesabından paylaştığı görselle ikinci filmin orijinal adını ve filmin çekimlerinin başladığını duyurdu.

Daha önceden basına yansıdığı gibi orijinal adı Pacific Rim: Maelstrom (Pasifik Savaşı 2) olacak olan filmin yönetmen koltuğunda Steven S. DeKnight otururken, oyuncu kadrosunda Boyega'nın yanı sıra Scott Eastwood, Max Martini, Adria Arjona ve Tian Jing gibi isimler yer alıyor. İlk filmden hatırladığımız Ron Perlman ve Rinko Kikuchi'nin de rollerine geri dönebileceği gelen bilgiler arasında. Del Toro'nun senaryosuna imza attığı filmin ülkemizde 23 Şubat 2018 tarihinde vizyona girmesi bekleniyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.