Parazit, Hulu'daki ilk haftasında izlenme rekorları kırdı

2.879 Gösterim
16 Nisan 2020 16:08
Parazit, Hulu'daki ilk haftasında izlenme rekorları kırdı

Bu yıl Oscar töreninde En İyi Film ödülüne uzanarak tarih yazan Parazit, Hulu'daki online gösterimlerine de hızlı bir giriş yaptı.


En İyi Film, En İyi Özgün Senaryo, En İyi Yönetmen ve Uluslararası En İyi Film Oscar ödüllerine layık görülen ve geçen yılın en çok konuşulan yapımı olan Parazit, 8 Nisan'dan itibaren online stream platformu Hulu'da gösteriliyor. ABD'de 53,4 milyon, dünya genelinde ise $254,2 milyon hasılata erişen film, online olarak da benzer bir başarıya ulaşmış gibi duruyor.

 

Indiewire'ın haberine göre, film bir haftalık sürede Hulu'da en çok izlenen İngilizce olmayan ve bağımsız film gibi unvanlara ulaştı. Parazit'in başarısının boyutunu gösteren bir başka detay ise sadee bir haftada filmin Hulu'da şu an itibarıyla gösterimde olan tüm filmler içerisinde en çok izlenen ikinci film olması. A Quiet Place'ten Transformers: The Last Knight'a, birçok Hollywood yapımı Hulu'da gösteriliyor. Parazit, 2020'nin ilerleyen dönemlerinde seçkin The Criterion Collection'a da dahil olacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.