Paramount+, 4 Mart'tan itibaren ABD ve Latin Amerika'da erişime açılıyor

3.378 Gösterim
20 Ocak 2021 15:15
Paramount+, 4 Mart'tan itibaren ABD ve Latin Amerika'da erişime açılıyor

Paramount'un sahibi olan ViacomCBS, 4 Mart'tan itibaren yeni stream platformu Paramount+'ı ABD ve Latin Amerika'da hizmete açıyor.


Netflix'in yaktığı streaming ateşine yıllar sonra dahil olan stüdyolara Paramount da ekleniyor. Önemli stüdyolardan biri olan Paramount'un da sahibi olan ViaomCBS, yeni stream platformu Paramount+'ın ABD ve Latin Amerika ülkelerinde 4 Mart'tan itibaren hizmete açılacağını duyurdu.

 

2014'ten beri ABD'de yayında olan ve CBS kanalının içerikleri, orijinal yapımlar, işbirliğinde bulunulan 150'den fazla yerel üreticinin içerikleri, canlı spor yayınları gibi seçenekleri bünyesinde barındıran CBS All Access, Paramount'un kütüphanesi ve gelecekte yer alacak orijinal içeriklerle tekrardan dizayn edilerek yeni bir marka ismi Paramount+ olarak yayın hayatına devam edecek. Böylelikle Disney (Disney+), Warner Bros. (HBO Max), Universal (Peacock)'dan sonra MPA üyesi bir stüdyo daha çatı şirketine ait bir stream platformuyla işbirliğinde olmuş olacak.

 

24 Şubat'ta yatırımcılarına konuyla ilgili bir sunum düzenleyecek olan ViacomCBS; yukarıda bahsi geçen tüm içeriklerin yanına Nickelodeon, MTV, Comedy Central içeriklerini de ekleyerek Paramount+ ile toplamda 30 bini aşkın içeriği kullanıcılarıyla buluşturmaya hazırlanıyor. Paramount+'ın temelini oluşturan CBS All Access'in, şu an ABD'de 8 ile 9 milyon arasında kullanıcıya sahip olduğu tahmin ediliyor.

 

ABD ve Latin Amerika ülkelerinde 4 Mart'ta yayına başlayacak olan Paramount+, İskandinav ülkelerinde 25 Mart'ta, Avustralya'da ise yıl ortasında hizmet vermeye başlayacak. CBS All Access'in yayında olduğu Kanada'da ise Paramount+ veritabanı yıl içerisinde aktif olacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.