Paolo Sorrentino, Netflix için çekeceği yeni filmi The Hand of God ile Napoli'ye geri dönüyor

2.111 Gösterim
8 Temmuz 2020 17:10
Paolo Sorrentino, Netflix için çekeceği yeni filmi The Hand of God ile Napoli'ye geri dönüyor

Usta sinemacı Paolo Sorrentino, Netflix için çekeceği The Hand of God ile doğup büyüdüğü ve kariyerinin başlangıcını yaptığı Napoli'ye geri dönüyor.


Paolo Sorrentino'nun filmografisi ve hayatına hakim olan sinemaseverler, yönetmenin Napoli, Diego Maradona ve dolayısıyla Napoli futbol takımıyla olan ilişkisine vakıftır. İlk filmi One Man Up (L'uomo in più)'ı doğup büyüdüğü Napoli'de çeken Sorrentino, yaklaşık 20 yıl sonra yeni projesiyle yeniden Napoli'ye dönüyor.

 

The Consequences of Love (Le conseguenze dell'amore), Muhteşem Güzellik (La grande bellezza), Olmak İstediğim Yer (This Must Be the Place) ve Gençlik (Youth) gibi filmlere imza atan Paolo Sorrentino, Netflix için çekeceği The Hand of God'ın çekimlerini Napoli'de gerçekleştirecek. Yönetmenin, "kariyerimde ilk defa bu kadar kişisel ve samimi bir şeyi temsil eden film" diye nitelediği The Hand of God'ın detayları ise henüz paylaşılmadı.

 

Loro filmiyle Silvio Berlusconi'nin hayatına odaklanan İtalyan sinemacı, son olarak The New Pope mini dizisi ve Netflix'in karantina sürecine odaklanan Homemade filmine katkıda bulundu. 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.