Our Flag Means Death dizisinden yeni fragman yayınlandı

1.956 Gösterim
17 Şubat 2022 13:18
Our Flag Means Death dizisinden yeni fragman yayınlandı

18. yüzyılda varlıklı hayatını bırakıp korsan olmaya karar veren bir aristokratın gerçek hikâyesinden esinlenen komedi dizisi Our Flag Means Death'ten yeni bir fragman yayınlandı. Dizi, 3 Mart'tan itibaren HBO Max'te yayınlanacak.


HBO Max'in, 1717 yılında Stede Bonnet adında zengin bir toprak sahibinin orta yaş krizine girerek varlıklı hayatını geride bırakıp korsan olmaya karar vermesiyle yaşananları konu edinen yeni komedi dizisi Our Flag Means Death'ten fragman yayınlandı. Centilmen korsan olarak bilinen Stede Bonnet'ye Rhys Darby'nin hayat vereceği dizi, 3 Mart'tan itibaren ekranlarda olacak.

 

2020 yılında Tavşan Jojo'yla En İyi Uyarlama Senaryo Oscar'ı kazanan Taika Waititi, yönetici yapımcılık görevini üstlenip pilot bölümünü yönettiği dizide, ayrıca Stede Bonnet'nin yollarının kesiştiği Blackbeard adlı korsana da hayat veriyor. Daha önce People of Earth adlı bilim kurgu komedi dizisine imza atan David Jenkins'in yaratıcılığını yaptığı dizinin oyuncu kadrosunda Waititi ve Darby'ye ek olarak; Nathan Foad, Samson Kayo, Vico Ortiz, Ewen Bremner, Joel Fry, Matt Maher, Kristian Nairn, Con O’Neill, Guz Khan, David Fane, Rory Kinnear, Samba Schutte, Nat Faxon, Fred Armisen ve Leslie Jones gibi isimler bulunuyor.

 

3 Mart ve 10 Mart'ta üçer, 17 ve 24 Mart'ta ikişer bölümü yayınlanacak olan Our Flag Means Death'in ilk sezonu on bölümden oluşacak ve HBO Max ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Kaynak: Variety

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.