Oscar Ödülleri'nde adından söz ettirmesi beklenen Loving'ten ilk fragman!

2.132 Gösterim
13 Temmuz 2016 14:01
Oscar Ödülleri'nde adından söz ettirmesi beklenen Loving'ten ilk fragman!

Geçtiğimiz Cannes Film Festivali'nde Altın Palmiye için yarışan, Sığınak (Take Shelter), Mud ve Midnight Special ile adından söz ettiren Jeff Nichols'ın yazıp yönettiği Loving'ten ilk fragman yayınlandı.


Usta oyuncu Michael Shannon'la birlikte çektiği Shotgun Stories ve Sığınak (Take Shelter) ile bağımsız sinemanın yetenekli isimlerinden biri olduğunu kanıtlayan Jeff Nichols, Matthew McConaughey'li Mud'tan sonra sinemaya dört senelik bir ara vermişti. Yönetmenin bu yıl içerisinde gösterime girmesi planlanan iki filminden ilki olan Midnight Special, geçtiğimiz günlerde ülkemizde de vizyona girmişti. Nichols'ın 2016 yılı içerisinde göreceğimiz ikinci filmi Loving'ten ise ilk fragman yayınlandı.

Gerçek bir hikâyeden sinemaya uyarlanan Loving, 20. yüzyılın ortalarında Virginia eyaletinde evlenen Mildred ile Richard'ın ilham verici öyküsünü ele alıyor. Siyahi Mildred ile beyaz Richard'ın evliliğinin dönemin ırkçı otoritesi tarafından tehlikeli addedilmesiyle hikâye, aşkla harmanlanmış bir insan hakları mücadelesine evriliyor. Cannes'dan olumlu eleştirilerle dönen, son yıllarda etnik temsilin yokluğuyla dikkat çeken Oscar Ödülleri'nde adından söz ettirmesi kuvvetle muhtemel olan filmin başrollerinde Ruth Negga ile Joel Edgerton'ı izleyeceğiz. Türkiye için vizyon tarihi henüz belli olmayan filmin fragmanına ve posterine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.