Office Christmas Party filminden fragman yayınlandı!

2.782 Gösterim
27 Temmuz 2016 15:18
Office Christmas Party filminden fragman yayınlandı!

Josh Gordon ve Will Speck'in yönetmenliğini yaptığı, başrollerinde Jason Bateman, Kate McKinnon, Jennifer Aniston gibi isimleri gördüğümüz komedi filmi Office Christmas Party'den fragman yayınlandı.


Bir arkadaş grubunun Noel zamanı çılgınca eğlenerek ortalığı birbirine kattığı komedi filmlerini daha önceden de gördük. Fakat bu tarz bir filmde Dreamworks imzası görmek şaşırtıcı bir gerçek. Bir grup iş arkadaşının ofis binasında düzenlediği çılgın Noel partisinde olanları konu edinen, Dreamworks imzalı Office Christmas Party filminden fragman yayınlandı.

Konusu epey tanıdık olsa da filmin fark yaratabileceği nokta ise muazzam oyuncu kadrosu diyebiliriz. Jason Bateman, T.J. Miller, Kate McKinnon, Jillian Bell ve Rob Corddry gibi Amerikan anaakım komedi sinemasının önemli isimlerini buluşturan filmde, ayrıca Jennifer Aniston, Olivia Munn, Jamie Chung ve Abbey Lee gibi ünlü simaları da görüyoruz. Bu yılın Noel komedisi olmaya filmin vizyon tarihi ise 9 Aralık 2016. Filmin fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.