No Time to Die, ABD ve Çin'de gösterime girmeden $121,3 milyona ulaştı

2.503 Gösterim
5 Ekim 2021 11:35
No Time to Die, ABD ve Çin'de gösterime girmeden $121,3 milyona ulaştı

En çok hasılatı toplayacağı ABD ve Çin dışında 54 ülkede gösterime giren Ölmek İçin Zaman Yok (No Time to Die), bu bölgelerde toplam $121,3 milyon hasılata ulaştı. Film, Birleşik Krallık'ta $28,5 milyon hasılatla serinin ülkedeki en iyi açılışına imza attı.


Vizyon macerası pandemiden etkilenen ilk yapımlardan biri olan Ölmek İçin Zaman Yok (No Time to Die), yaklaşık bir buçuk yıl sonra seyirciyle buluşmaya başladı. 007'in anavatanı Birleşik Krallık, Almanya, Güney Kore, Brezilya ve İskandinav ülkeleri dahil olmak üzere toplam 54 ülkede gösterime giren film, bu bölgelerde toplam $121,3 milyon hasılata erişti. Birleşik Krallık'ta yaklaşık $28,5 milyon hasılatla açılışını gerçekleştiren 25. James Bond filmi, ülkede yalnızca pandemi döneminin en iy açılışına imza atmadı, ayrıca James Bond külliyatı içerisinde en iyi Birleşik Krallık açılışı rekorunun yeni sahibi oldu. Film, Birleşik Krallık'ın yanı sıra Almanya, Hong Kong gibi 21 ülkede pandemi dönemi açılış rekorunun yeni sahibi oldu. No Time to Time, ülkemizde ise açılışını 60 bin 455 seyirciyle gerçekleştirdi.

 

Pandemiyle birlikte gişe anlamında lokomotif ülke unvanını ABD'den alan Çin'de 29 Ekim'de, ABD ve Kanada'da ise 8 Ekim'de gösterime girecek.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.