Nisan ayında vizyona girecek yerli filmler

5.144 Gösterim
28 Mart 2017 10:43
Nisan ayında vizyona girecek yerli filmler

Nisan ayı vizyon takviminde yine yoğun bir program sinemaseverleri bekliyor. Nisan ayında, an itibarıyla 13 yerli filmin gösterime girmesi planlanıyor.


07 Nisan 2017

Erhan Baytimur'un yönetmenliğini üstlendiği Bordo Bereliler Suriye, bir sınır operasyonundaki bordo bereli ekibinin başından geçenleri anlatıyor.

Reha Erdem'in, Venedik'ten iki ödülle birden dönen filmi Koca Dünya, medeni dünyanın dışına fırlatılmış iki gencin sıra dışı hikâyesini ele alıyor.

Sümela'nın Şifresi Temel ile başlayan seri, Çetin Altay'ın canlandırdığı Cünyor Temel'in maceralarıyla devam ediyor.

14 Nisan 2017

Battal Karslıoğlu'nun yazıp yönettiği Mezeci Çırağı, Mezeci İsmail Hakkı ve oğlu Özkan etrafında dönen hikâyeleri ele alıyor.

Müfit Can Saçıntı'nın yazıp yönettiği ve başrolünde yer aldığı Yaşamak Güzel Şey, yaşam koşullarına boyun eğen pısırık bir adam olan Müfit'in, başına gelen talihsiz bir olayla yaşamın güzelliklerini keşfetmesini konu alıyor.

21 Nisan 2017

Kazım Öz'ün yazıp yönettiği Zer, babaannesinin ölüm döşeğindeyken kendisine söylediği şarkının izini Dersim'e kadar süren Jan'ın hikâyesini anlatıyor.

Sertan Ünver'in yönetmenliğini yaptığı belgesel Blue, efsanevi müzisyenler Kerim Çaplı ve Yavuz Çetin'in hikâyelerini ele alıyor.

21 Nisan'da gösterime girmesi planlanan Miraç'ın başrollerinde, Ufuk Bayraktar ve Meltem Miraloğlu yer alıyor.

Murat Kepez'in yönetmenliğini üstlendiği, BKM'nin yeni komedi filmi Kolonya Cumhuriyeti'nin oyuncu kadrosunda, Çağlar Çorumlu, Uğur Bilgin, Büşra Pekin, Mahir İpek ve Ersin Korkut gibi isimler yer alıyor.

28 Nisan 2017

Oğuzhan Yıldız'ın senaryosunu yazıp başrolünde yer aldığı, Kenan Öztürk'ün yönetmen koltuğunda oturduğu Aç Kapıyı Çok Fenayım, ne yaşadıklarını hatırlamadıkları bir günün ertesinde hayatları değişen bir grup arkadaşı odağına alıyor.

Raif Cilasun'un aynı isimli kitabından sinemaya uyarlanan Bir Annenin Feryadı, Fransa'ya kaçmak zorunda kalan İhsan'ın ve ailesinin hikâyesini anlatıyor.

Teoman Gündüz'ün yönetmenliğini üstlendiği Lanet: Ervah Cinleri, bir geziye çıkan dört sinema öğrencisinin başına gelenleri anlatıyor.

Başrollerini Sarp Levendoğlu, İnan Ulaş Torun, Yosi Mizrahi ve Hakan Bilgin'in paylaştığı Nereden Nereye, hayali oyuncu olmak olan Ejder'in sakarlıklarla dolu hikâyesini anlatıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.