Netflix, You dizisine 4. sezon onayı verdiğini açıkladı

4.475 Gösterim
14 Ekim 2021 13:58
Netflix, You dizisine 4. sezon onayı verdiğini açıkladı

Netflix, üçüncü sezonunun başlamasına az bir süre kala psikolojik gerilim dizisi You'nun dördüncü sezonuna onay verdiğini resmi olarak açıkladı.


Dizinin, New York'ta yaşayan Joe Goldberg isimli bir kitapçının dükkanına gelen Guinevere Beck'e aşık oluşu ve ona takıntılı hale gelişini anlatan ilk sezonu, Caroline Kepnes’in aynı isimli roman serisinden uyarlanarak hayata geçirilmişti. You'nun ikinci ve üçüncü sezonları ise kitap serisinin ikinci eseri olan Hidden Bodies adlı romandan ekrana uyarlanmıştı. Netflix'ten onayı alan dördüncü sezonun ise serinin bir sonraki kitabı olan You Love Me'den ekranlara uyarlanması bekleniyor. Halihazırda Caroline Kepnes'in serinin yeni kitabı üstünde çalışması dizinin sevenleri için daha fazla sezonun gelmesi adına umut verici bir durum olarak gözüküyor.

Dördüncü sezon onayını alan dizinin 15 Ekim günü tüm bölümleriyle gösterime girecek üçüncü sezonu, Kuzey Kaliforniya'ya taşınan ve artık çocuk sahibi olan Joe ile Love Quinn'in çevrelerindeki yeni insanlarla yaşadıklarını anlatacak. Dizide, Joe Goldberg'i canlandıran Penn Badgley ve Love Quinn'i oynayan Victoria Pedretti'ye Shalita Grant, Tati Gabrielle, Saffron Burrows, Travis Van Winkle, Scott Speedman, Dylan Arnold, Michaele McManus gibi isimler eşlik edecek. 

 

Yayınlanma tarihi henüz açıklanmayan dördüncü sezonun, Joe'nun önceki sezonlarda Beck, Candace, Peach ve tabii ki Love'la yaşadıklarını hatırlatan onay videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.