Netflix Türkiye'de en çok izlenen dizi ve filmler (31 Ekim-6 Kasım)

1.975 Gösterim
9 Kasım 2022 13:22
Netflix Türkiye'de en çok izlenen dizi ve filmler (31 Ekim-6 Kasım)

Netflix, izlenme sürelerine dayanarak hazırladığı haftalık Top 10 (31 Ekim-6 Kasım) listesini yayınladı. Geçen hafta Netflix Türkiye'de en çok izlenen dizi Inside Man olurken, film kategorisinde Cici liderliğini sürdürdü.


31 Ekim-6 Kasım haftasında Netflix Türkiye'de televizyon kategorisinde, David Tennant'lı dört bölümlük mini dizi Inside Man zirveye oturdu. Yayındaki ilk haftasında Netflix Türkiye'de en çok izlenen dizi olan Inside Man, dünya genelinde 52,9 milyon saat izlenerek 74 farklı ülkenin Top 10 listesinde kendisine yer buldu. Onu, bir başka İngiliz yapımı olan The Bastard Son & The Devil Himself'in ilk sezonu takip etti. Sally Green'in Half Bad adlı romanından uyarlanan dizi, 30,8 milyon saat izlenerek 48 ülkenin Top 10 listesine girdi. Pazartesi günü yeni sezonları için onay alan DAHMER: Monster - The Jeffrey Dahmer Story (Dahmer -Canavar: Jeffrey Dahmer'in Hikayesi) ve The Watcher (Gözcü) sırasıyla üçüncü ve dördüncü sırada haftayı kapattı. Erşan Kuneri'nin 18 hafta sonra ilk kez yer alamadığı "Netflix Türkiye'de en çok izlenen diziler" listesinin tamamına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Film kategorisinde, Berkun Oya'nın yazıp yönettiği Cici yayındaki ikinci haftasında zirvedeki yerini korudu. Film, bu hafta da globalde dili İngilizce olmayan filmler listesinde kendisine yer bulamadı. İkinci sırada Enola Holmes 2 yer aldı. İlk dedektiflik görevini üstlenen Enola'nın vakayı çözmek için arkadaşları ve ağabeyi Sherlock'un yardımına ihtiyacı olduğunu keşfetmesiyle yaşananları konu alan film, globalde 64 milyon saat izlenerek yayın yapan 93 ülkenin tamamında Top 10 listesine girmeyi başardı. Erich Maria Remarque'ın Birinci Dünya Savaşı'nın son yıllarında geçen aynı adlı romanından uyarlanan Batı Cephesinde Yeni Bir Şey Yok (All Quiet on the Western Front) haftayı üçüncü sırada kapattı. Orijinal adı Im Westen nichts Neues olan savaş karşıtı film, 39,9 milyon saat izlenerek 90 ülkenin Top 10 listesinde yer aldı. "Netflix Türkiye'de en çok izlenen filmler" listesinin tamamına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Globalde en çok izlenen İngilizce dizi, 57 milyon saatle Manifest'in 4. sezonu olurken, Inside Man ikinci, 50,4 milyon saat izlenen mini dizi From Scratch ise üçüncü sırada yer aldı. Dili İngilizce olmayan diziler listesinde, Türkiye'de yayında olmayan Kolombiya yapımı Hasta que la plata nos separe (Til Money Do Us Part) 52,2 milyon saatle liderliğini sürdürürken, BAE yapımı Cafcaflı Dubai (Dubai Bling) 20,7 milyon saat izlenmeyle ikinci, İsveç dizisi Young Royals 18,8 milyon saat izlenmeyle üçüncü oldu.

Enola Holmes 2'nin en çok izlenen İngilizce film olduğu haftada, bir önceki lider The Good Nurse 36,7 milyon saat izlenmeyle ikinci, İyilik ve Kötülük Okulu (The School for Good and Evil) ise 19 milyon saatle üçüncü oldu. Dili İngilizce olmayan filmler listesinin zirvesinde Almanya yapımı Batı Cephesinde Yeni Bir Şey Yok (All Quiet on the Western Front) yer alırken, onu 25,8 milyon saat izlenen Hollanda yapımı Hacker Savaşları (The Takeover) ile 20,5 milyon saat izlenen Brezilya yapımı Aşkımızın Sonsuzluğu (Depois do Universo/Beyond the Universe) takip etti.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.