Netflix Türkiye'de en çok izlenen dizi ve filmler (3-9 Ocak)

3.212 Gösterim
12 Ocak 2022 13:14
Netflix Türkiye'de en çok izlenen dizi ve filmler (3-9 Ocak)

Netflix, izlenme sürelerine dayanarak hazırladığı haftalık Top 10 (3-9 Ocak) listesini yayınladı. Geçen hafta Netflix Türkiye'de; film kategorisinde Don't Look Up liderliğini sürdürürken, en çok izlenen dizi, 2. kısmıyla geri dönen Kulüp oldu.


Netflix'te yer alan yapımların haftalık toplam izlenme sürelerine göre hazırlanan Top 10 listeleri paylaşıldı. Buna göre; 3-9 Ocak haftasında Netflix Türkiye'de televizyon kategorisinde en çok izlenen dizi, 2 ay aradan sonra izleyiciyle tekrar buluşan Kulüp'ün 4 bölümden oluşan 2. kısmı oldu. Yayınlandığı tarihten itibaren listeden hiç düşmeyen dizinin 1. kısmı da 6. sırada yer alarak Top 10'da bulunmaya devam etti. Önceki haftalarda zirvede yer alan yapımlardan; Cem Yılmaz'ın stand-up gösterisi Cem Yılmaz: Diamond Elite Platinum Plus ikinci, The Witcher ise üçüncü sırada kendilerine yer bulurken, geçtiğimiz günlerde 3. ve 4. sezonları için onay alan Emily in Paris, 2. sezonuyla listenin üstlerinde yer alan bir başka yapım oldu. Vikings'in 6. sezonunun,  The Blacklist'in 8. sezonunun ve mini dizi Stay Close'un ilk kez yer aldığı "Netflix Türkiye'de en çok izlenen diziler" listesinin tamamına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Film kategorisinde; globalde olduğu gibi Netflix Türkiye'de de Don't Look Up ve Mother/Android ilk iki sırada yer alırken, onları geçtiğimiz hafta 5. sıradan girdiği listede iki basamak yükselerek üçüncülüğe yerleşen Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) takip etti. Listenin tek yerli yapımı olan Bize Müsaade, Top 10'daki 2. haftasında iki basamak gerileyerek dördüncülükle yetindi. Tom Cruise’un başrolünde olduğu Mission: Impossible – Fallout ve korkudan beslenen bir varlığın, 19. yüzyılda tek başına yaşayan bir aileye musallat olmasını konu alan İspanyol korku filmi The Wasteland'ın (Issızlık) ilk kez yer aldığı "Netflix Türkiye'de en çok izlenen filmler" listesinin tamamına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.