Netflix Türkiye'de en çok izlenen dizi ve filmler (14-20 Şubat)

12.256 Gösterim
23 Şubat 2022 11:44
Netflix Türkiye'de en çok izlenen dizi ve filmler (14-20 Şubat)

Netflix, izlenme sürelerine dayanarak hazırladığı haftalık Top 10 (14-20 Şubat) listesini yayınladı. Geçen hafta Netflix Türkiye'de, en çok izlenen dizi Inventing Anna olurken, en çok izlenen film globalde dili İngilizce olmayan filmler kategorisinde zirvede yer alan Aşk Taktikleri oldu.


Netflix'te yer alan yapımların haftalık toplam izlenme sürelerine göre hazırlanan Top 10 listeleri paylaşıldı. Buna göre, 14-20 Şubat haftasında Netflix Türkiye'de televizyon kategorisinde en çok izlenen dizi, globalde 195 milyon saat izlenerek açık ara farkla zirvede yer alan Inventing Anna oldu. Onu, listedeki dördüncü haftasında ikinciliğe düşen All of Us Are Dead (Jigeum Uri Hakgyoneun) takip ederken, üçüncü sırada orijinal adı Fedeltà olan İtalyan dizisi Devotion, a Story of Love and Desire (Sadakat) yer aldı. Başrollerini Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Seda Bakan'ın oynadığı Kardeş Payı ile Selin Şekerci, Açelya Topaloğlu ve Deniz Baysal'ın havalimanında yolları kesişen üç kaçak gelini canlandırdığı Kaçak Gelinler'in ilk kez yer aldığı "Netflix Türkiye'de en çok izlenen diziler" listesinin tamamına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Film kategorisinde ise, başrollerinde Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız'ın oynadığı Aşk Taktikleri (Love Tactics), bu hafta 16 milyon saatten fazla izlenerek liderliğini perçinledi. Toplamda 25 milyon saat izlenmeye ulaşan Aşk Taktikleri, globalde dili İngilizce olmayan filmler kategorisinde zirvede yer alırken, tüm dünyada Netflix'te en çok izlenen beşinci film olma başarısını gösterdi. Film, Türkiye'nin yanısıra Dominik Cumhuriyeti, İtalya, Romanya ve Lübnan gibi ülkelerin listelerinde ilk sırada yer aldı. The Tinder Swindler'ın (Tinder Avcısı) ikinci sırada kendisine yer bulduğu listede, 1974 yapımı orijinal film olan The Texas Chainsaw Massacre'ın devamı niteliğindeki Texas Chainsaw Massacre (Teksas Katliamı) üçüncü, aksiyon gerilim filmi Fistful of Vengeance dördüncü oldu. Fransız komedi bilim kurgu filmi Big Bug ile yerli film Amacı Olmayan Grup'un (The Group With No Goals) ilk kez yer aldığı "Netflix Türkiye'de en çok izlenen filmler" listesinin tamamına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.