Netflix Türkiye'de en çok izlenen dizi ve filmler (12 - 18 Haziran 2023)

17.042 Gösterim
21 Haziran 2023 21:08
Netflix Türkiye'de en çok izlenen dizi ve filmler (12 - 18 Haziran 2023)

Netflix, izlenme sürelerine dayanarak hazırladığı haftalık Top 10 (12 - 18 Haziran) listesini yayınladı. Geçen hafta Netflix Türkiye'de en çok izlenen dizi Black Mirror olurken, film kategorisinde İllegal Hayatlar birinci sırada yer aldı.


12 - 18 Haziran haftasında Netflix Türkiye'de televizyon kategorisinde, 15 Haziran'da platformda yayınlanmaya başlayan kült dizi Black Mirror'ın 6. sezonu, sadece dört günde elde ettiği izlenmeyle zirvede yer almayı başardı. Güney Kore yapımı Netflix orijinal dizisi Bloodhounds, ikinci haftasında beş sıra birden yükseldi ve ikinci basamakta kendine yer buldu. Bir önceki haftanın lideri Fake Profile ise haftayı üçüncü sırada kapattı.

 

Bu yılın başında gösterime giren ve toplamda 677 bin seyirciye ulaşan İllegal Hayatlar, ilk haftasında Netflix Türkiye film kategorisine zirveden giriş yaptı. Platformda haftanın bir diğer yeni filmi Chris Hemsworth'lu Extraction 2 de zirveyi takip eden yapım oldu. Netflix'in Türkiye yapımı yeni orijinal filmi Merve Kült ise üçüncü sırada yer aldı. Devam filminin platformda yayınlanması sonrası Extraction da Top 10 listesine dokuzuncu sıradan yeniden giriş yapmış oldu.

12 - 18 Haziran haftasında Netflix globalde İngilizce filmler kategorisinde ise Extraction serisi ilk iki sırayı paylaştı. Extraction 2, 88,4 milyon saat izlenmeyle birinci sırada yer aldı.

 

İngilizce olmayan filmlerde ise, ilk haftasına göre izlenmesini artırarak 14,4 milyon saat izlenen Merve Kült, kategorinin zirvesine yerleşti.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.