Netflix Türkiye'de en çok izlenen dizi ve filmler (10-16 Ocak)

3.253 Gösterim
19 Ocak 2022 12:07
Netflix Türkiye'de en çok izlenen dizi ve filmler (10-16 Ocak)

Netflix, izlenme sürelerine dayanarak hazırladığı haftalık Top 10 (10-16 Ocak) listesini yayınladı. Geçen hafta Netflix Türkiye'de; dizi kategorisinde Kulüp liderliğini sürdürürken, en çok izlenen film ise Mother/Android oldu.


Netflix'te yer alan yapımların haftalık toplam izlenme sürelerine göre hazırlanan Top 10 listeleri paylaşıldı. Buna göre, 10-16 Ocak haftasında Netflix Türkiye'de televizyon kategorisinde en çok izlenen dizi, bir önceki hafta olduğu gibi Kulüp dizisinin 2. kısmı oldu. Yeni bölümlerinin yayınlanmasının etkisiyle Kulüp'ün 1. kısmı da uzun bir aradan sonra tekrar ikinciliğe kadar yükseldi. İlk iki sırayı kapatan yerli diziyi sırasıyla sadece 7 ülkenin Top 10 listesine girebilen Vikings'in 6. sezonu ve The Witcher'ın 2. sezonu takip etti. Globalde 53 milyon saatten fazla izlenerek lider olan Stay Close (Geçmişle Dans) Netflix Türkiye'de ancak 6. sırada yer bulabildi. La Casa de Papel'in 14. kez içinde yer aldığı "Netflix Türkiye'de en çok izlenen diziler" listesinin tamamına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Film kategorisinde ise, android ayaklanmasıyla sarsılan dünyada doğacak çocukları için güvenli yer bulma arayışında olan bir genç çiftin hikâyesini anlatan, önceki haftanın ikincisi Mother/Android liderliğe yükselirken, onu globalde 45 milyon saatten fazla izlenmeyle lider olan, polisiye yazarı Grace Miller'ın kendi kız kardeşinin cinayetini soruşturmasını konu alan Brazen (Pervasız) takip etti. 94 ülkenin Top 10 listesinde yer almasına karşın, zengin oyuncu kadrosuna sahip Don't Look Up bu hafta sıralamada gerileyerek 3. sıraya düştü. Around the World in 80 Days (80 Günde Devriâlem) ve Harry Potter and the Sorcerer's Stone'un (Harry Potter ve Felsefe Taşı) ilk kez yer aldığı "Netflix Türkiye'de en çok izlenen filmler" listesinin tamamına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.