Netflix Türkiye'de bu ay: Malcolm & Marie, News of the World, Pelê, I Care A Lot

2.864 Gösterim
29 Ocak 2021 16:40
Netflix Türkiye'de bu ay: Malcolm & Marie, News of the World, Pelê, I Care A Lot

Zendaya ve John David Washington'ın başrollerini paylaştığı Malcolm & Marie, Tom Hanks'li western filmi News of the World, efsanevi futbolcu Pelé'yi odağına alan belgesel ve Rosamund Pike'lı I Care A Lot... Şubat 2021'de Netflix Türkiye'de seyirciyle buluşacak tüm orijinal içerikleri derledik.


Netflix Orijinal Dizileri

Ateşböceği Yolu (Firefly Lane)

Yayın Tarihi: 3 Şubat 2021

 

Katherine Heigl ve Sarah Chalke'nin başrolünde yer aldığı dizi, genç birer kızken birbirilerinin hayatına giren ve sonrasında en yakın arkadaş olan Kate ve Tully'nin hikâyesini anlatıyor.

The Crew

Yayın Tarihi: 15 Şubat 2021

 

Kevin James'in başrolünde olduğu The Crew, daha genç bir ekiple bir NASCAR takımını elden geçirmeye çalışan bir garaj şefinin hikâyesini anlatıyor.

Gözlerinin Ardında (Behind Her Eyes)

Yayın Tarihi: 17 Şubat 2021

 

Gözlerinin Ardında (Behind Her Eyes), İşe başladığı klinikte psikiyatrist David ile ilişkiye başlayan ve eş zamanlı olarak David'in eşiyle bir arkadaşlık kuran Louise'in hikâyesini ele alıyor.

Tribes of Europa

Yayın Tarihi: 19 Şubat 2021

 

2074 yılında geçen dizi, küresel bir felaket sonrası onlarca mikro devlete bölünen Avrupa'da, ele geçirdikleri gizemli bir materyalle kıtanın kaderini değiştirebilecek üç kardeşin macerası anlatılıyor.

Netflix Orijinal Filmleri

Malcolm & Marie

Yayın Tarihi: 5 Şubat 2021

 

Zendaya ile John David Washington'ın başrollerini paylaştığı ve tek bir mekanda geçen Malcolm & Marie, bir yönetmen olan Malcolm ile sevgilisi Marie'nin, Malcolm'un yeni filminin galasından döndükten sonra, evlerinde filmle ilgili ilk eleştirileri beklerken gelgitli ilişkilerini masaya yatırmalarını konu ediniyor.

Dünyadan Haberler (News of the World)

Yayın Tarihi: 10 Şubat 2021

 

Netflix'in ABD dışı haklarını satın aldığı Dünyadan Haberler (News of the World), yüzbaşı olarak yer aldığı iç savaşın bitmesinden beş yıl sonra, Kiowa halkı tarafından büyütülmüş beyaz bir kız çocuğu olan Johanna'yı biyolojik bağı olan akrabalarına götürme görevini kabul eden Jefferson Kyle Kidd ile Joanna'nın bu zorlu yolculuk sırasında yaşadıklarını konu ediniyor.

Sevdiğim Tüm Erkeklere: Şimdi ve Sonsuza Dek (To All the Boys: Always and Forever)

Yayın Tarihi: 12 Şubat 2021

 

Serinin üçüncü filmi olan Sevdiğim Tüm Erkeklere: Şimdi ve Sonsuza Dek (To All the Boys: Always and Forever), ilk filmde bir mektup ile başlayan Lara Jean ve Peter aşkını anlatmaya devam ediyor.

I Care A Lot

Yayın Tarihi: 19 Şubat 2021

 

Rosamund Pike'ın başrolünde yer aldığı I Care A Lot, yasal vasiliğini yaptığı yaşlı insanları finansal olarak sömüren Marla'nın, ilk görünüşte herhangi bir av olarak gördüğü Jennifer ve onun devreye soktuğu insanların çetin ceviz çıkmasıyla başından geçenleri konu ediniyor.

Netflix Orijinal Belgeselleri

Suç Mahalli: Cecil Hotel (Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel)

Yayın Tarihi: 10 Şubat 2021

 

Suç Mahalli: Cecil Hotel (Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel), bir öğrenci olan Elisa Lam'in, tüm eşyalarını bırakarak gizemli bir şekilde ortadan kaybolduğu Cecil Oteli ve bu olayın perde arkasındakileri anlatıyor.

Pelê

Yayın Tarihi: 23 Şubat 2021

 

Belgesel, bir futbol efsanesi olan Brezilyalı golcü Pelê'nin kusursuzluk arayışını ve destansı kariyerini konu ediniyor.

Netflix Çocuk & Aile

Kid Cosmic

Yayın Tarihi: 2 Şubat 2021

 

The Powerpuff Girls'ün yaratıcılarının yeni dizisi, beş kozmik yüzüğe sahip olarak süpe güçlere kavuşan bir çocuğun hikâyesini anlatıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.