Netflix Türkiye'de bu ay: Lupin, Atiye, Élite, Fatherhood

3.043 Gösterim
3 Haziran 2021 14:50
Netflix Türkiye'de bu ay: Lupin, Atiye, Élite, Fatherhood

Beren Saat'in başrolünde yer aldığı Atiye'nin üçüncü sezonu, sevilen dizi Élite'in dördüncü sezonu, Kevin Hart'lı duygusal yapım Fatherhood, Arsène Lupin'den ilham alan bir hırsızı odağına alan Lupin'in 2. kısmı... Haziran 2021'de Netflix Türkiye'de seyirciyle buluşacak tüm orijinal içerikleri derledik.


Netflix Orijinal Dizileri

 

Feel Good - 2. Sezon

Yayın Tarihi: 4 Haziran 2021

 

İlk sezonuyla beğeni toplayan Feel Good, kişisel buhranlarıyla uğraşırken birlikteliklerini ayakta tutmaya çalışan Mae ve George'un hikâyesini anlatmaya devam ediyor.

 

Sweet Tooth

Yayın Tarihi: 4 Haziran 2021

 

On yıl önce yaşanan "Büyük Çöküş" dünyanın altını üstüne getirerek gizemli bir şekilde "melezlerin" ortaya çıkmasına yol açar. Bebekler yarı insan, yarı hayvan olarak doğmaya başlar. Sweet Tooth, Gus adlı melez bir geyik-çocuğun hikâyesini anlatıyor.

 

Lupin - 2. Kısım

Yayın Tarihi: 11 Haziran 2021

 

Hubert ve adamları tarafından aranan Assane, Raoul'u bulmaya çalışır ve Hubert'in suçlarını açığa çıkarmak için büyük planını hazırlarken sürpriz bir müttefik kazanır.

 

Black Summer - 2. Sezon

Yayın Tarihi: 17 Haziran 2021

 

Zombi kıyametinin üzerine çöken kara kış yeni zorlukları da beraberinde getirir. Umutsuz yağmacılar ve acımasız milisler ise hem ölülerle hem de çaresizlikle savaşır.

 

Katla

Yayın Tarihi: 17 Haziran 2021

 

İzlanda'da buzul altındaki Katla Yanardağı'nın tam bir yıl boyunca sürekli patlamasının ardından Gríma hâlâ patlamaların başladığı gün ortadan kaybolan kız kardeşini aramaktadır. Kardeşinin cesedini bulma umudu giderek tükenirken yanardağın etrafındaki bölgenin sakinlerini beklenmedik misafirler ziyaret etmeye başlar.

 

Atiye - 3. Sezon

Yayın Tarihi: 17 Haziran 2021

 

Karanlık güçler kötü emelleri için Aden'in kozmik güçlerinden faydalanmayı isterken kızına ulaşmaya çalışan Atiye'yi çok zor bir karar beklemektedir.

 

Élite - 4. Sezon

Yayın Tarihi: 18 Haziran 2021

 

Las Encinas'ta göreve başlayan katı bir okul müdürü ve yeni gelen dört öğrenci; karmakarışık ilişkileri, tehlikeli dedikoduları ve büyük bir gizemi beraberinde getirir.

 

Netflix Orijinal Filmleri

 

Carnaval

Yayın Tarihi: 2 Haziran 2021

 

Sosyal medya femoneni Nina, erkek arkadaşının internette yayılmış ihanet videosunu keşfeder. Yaşadığı ayrılığı atlatabilmek için bağlantılarını araya sokarak Karnaval zamanında Salvador'a bir seyahat ayarlar. Bu her şey dâhil tatilde en yakın üç arkadaşı da ona eşlik edecektir.

 

Dancing Queens

Yayın Tarihi: 3 Haziran 2021

 

Helena Bergström'ün yönettiği Dancing Queens, Bohuslän takımadalarındaki küçük bir adada yaşayan Dylan Pettersson adlı 23 yaşındaki dans tutkunu kızı konu ediniyor.

 

Awake

Yayın Tarihi: 9 Haziran 2021

 

Tüm elektronik cihazları yok eden ve insanlığın uyuma yeteneğini kaybetmesine yol açan gizemli bir küresel olayın ardından kaos patlak verir. Sorunlu bir geçmişi olan eski asker Jill, kızı sayesinde tedavinin anahtarını elinde bulunduran tek kişidir.

 

Trajik Orman (Selva Tragica)

Yayın Tarihi: 9 Haziran 2021

 

1920'de, Meksika ve Belize arasındaki sınırda, Meksikalı bir grup sakız işçisinin yolu, efsanelerle dolu kanunsuz bir bölge olan Maya ormanının derinliklerinde Agnes ile kesişir. Bu gizemli ve genç Belizeli kadının varlığı, işçilerin fantezilerini ve arzularını uyandırarak erkekler arasında gerginliğe neden olur. Yeni bir enerjiyle dolan bu işçiler, ormanın ortasında gizlenen efsanevi varlık Xtabay'ı uyandırdıklarını bilmeksizin kaderleriyle yüz yüz gelir.

 

Kaykaycı Kız (Skater Girl)

Yayın Tarihi: 11 Haziran 2021

 

Hindistan kırsalındaki bir genç, hayatını değiştirecek kaykay tutkusunu keşfeder. Yarışlara katılma hayalinin peşindeki bu genci zorlu bir yol bekliyordur.

 

Bir Eksik (Fatherhood)

Yayın Tarihi: 18 Haziran 2021

 

Kevin Hart'ın başrolünde yer aldığı Fatherhood, kızlarının doğumundan yalnızca bir gün sonra eşini kaybeden bir babanın, tek ebeveyn olarak kızını büyütmeye çalışmasını konu ediniyor.

 

Kimsin Sen? (Good on Paper)

Yayın Tarihi: 23 Haziran 2021

 

Yıllar boyu kariyerini aşk hayatının önünde tutan stand-up komedyeni Andrea Singer, mükemmel erkekle karşılaşır. Kâğıt üzerinde bütün özellikleri taşıyor görünse de bu erkek tam olarak göründüğü kişi mi?

 

America: The Motion Picture

Yayın Tarihi: 30 Haziran 2021

 

Alaycılığın sınırlarını zorlayan bu revizyonist tarihî animasyonda motorlu testere sallayan George Washington, Amerikan Devrimi'nde Benedict Arnold ve Kral James'i alt etmek üzere bir grup provokatörü bir araya getiriyor.

 

Netflix Orijinal Belgeselleri

 

Gezegenimizin Kritik Eşikleri

Yayın Tarihi: 4 Haziran 2021

 

David Attenborough ve bilim insanı Johan Rockström, Dünya'daki biyoçeşitliliğinin çöküşünü ve bu krizin nasıl önüne geçilebileceğini inceliyor.

 

This is Pop

Yayın Tarihi: 22 Haziran 2021

 

ABBA'dan T-Pain'e kadar ünlü isimler pop müziğin varlığından bile haberdar olmadığınız boyutlarını incelerken, hiç bilmediğimiz bir tarih açıklığa kavuşuyor.

 

Umuda Koşan Kızlar (Sisters on Track)

Yayın Tarihi: 24 Haziran 2021

 

Brooklyn'deki evsiz üç genç kız kardeş umudu, aidiyet hissini ve daha parlak bir geleceği ararken tüm engellere ve içinde bulundukları koşullara karşı mücadele ediyor.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.