Netflix Türkiye'de bu ay: Kin, Maid, The Guilty, Night Teeth, Army of Thieves, You

3.549 Gösterim
1 Ekim 2021 16:30
Netflix Türkiye'de bu ay: Kin, Maid, The Guilty, Night Teeth, Army of Thieves, You

Yılmaz Erdoğan'ın senaryosuna imza atıp başrolünde yer aldığı Kin filmi, ünlü oyuncu Jake Gyllanhaal'lu Suçlu (The Guilty), ilgiyle takip edilen You dizisinin 3. sezonu... Ekim 2021'de Netflix Türkiye'de seyirciyle buluşacak orijinal içerikleri derledik.


 

Netflix Orijinal Dizileri

 

Maid

Yayın Tarihi: 1 Ekim 2021

 

New York Times çok satanlar listesine giren, Stephanie Land imzalı Maid: Hard Work, Low Pay, and a Mother’s Will to Survive adlı anı kitabından esinlenen Maid, kızı Maddy için daha iyi bir hayat kurmak üzere şiddet dolu bir ilişkiden kaçıp evsizliğin üstesinden gelen ve zar zor da olsa geçimini sağlamak için temizlikçilik yapmaya başlayan bekâr anne Alex'in öyküsünü anlatıyor.

 

On My Block - 4. Sezon

Yayın Tarihi: 4 Ekim 2021

 

On My Block, zeki ve zorluklara alışkın dört yakın arkadaşın lise hayatı boyunca yaşadıklarına bir bakış sunan bir yetişkinliğe geçiş komedisi. İki yıl sonrasını izlediğimiz 4. sezonda arkadaşların yolları ayrılmıştır. Ancak bir sırrın ortaya çıkmasıyla geçmişlerinden kaçamayacaklarını ve hayatta kalmak için birbirlerini kollamaları gerektiğini anlarlar.

 

The Billion Dollar Code

Yayın Tarihi: 7 Ekim 2021

 

1990'lı yılların Berlin'inde bir sanatçı ile bir hacker dünyayı görmenin yeni bir yolunu keşfeder ve yıllar sonra Google'a patent ihlali davası açmak için tekrar buluşurlar.

 

Pretty Smart

Yayın Tarihi: 8 Ekim 2021

 

Chelsea, Harvard mezunu bir entelektüel ve yazar adayıdır. Ancak her şeye tepeden bakan bu kadın, erkek arkadaşı tarafından hiç beklemediği bir şekilde terk edilince Batı Yakası'nda yaşayan kız kardeşi Claire'in yanına taşınmak zorunda kalır. Şen şakrak ve tasasız biri olan Claire, entelektüel olmaktan en az kendisi kadar uzak olan üç ev arkadaşıyla yaşamaktadır: dikkat dağıtacak kadar yakışıklı kişisel antrenör Grant; eski avukat, yeni şifacı Solana ve sosyal medya ünlüsü Jayden.

 

Bebek Bakıcıları Kulübü (The Baby-Sitters Club) - 2. Sezon

Yayın Tarihi: 11 Ekim 2021

 

Ann M. Martin'in çok satan kitap serisinden uyarlanan Bebek Bakıcıları Kulübü; Stoneybrook, Connecticut'ta kendi bebek bakıcılığı işlerini kuran yedi arkadaşın dostluklarını ve yaşadıkları maceralarını anlatıyor.

 

Little Things - 4. Sezon

Yayın Tarihi: 15 Ekim 2021

 

Altı yılı aşkın birlikteliğin ardından Dhruv ve Kavya'nın gençlik aşkından daha olgun bir ilişkiye geçişi, dizinin dördüncü ve final sezonuyla anlatılıyor.

 

You - 3. Sezon

Yayın Tarihi: 15 Ekim 2021

 

3. sezonda artık evli ve çocuklu olan Joe ve Love, Kuzey Kaliforniya'nın Madre Linda adlı sıcacık bölgesine taşınmıştır. Burada etrafları ayrıcalıklı teknoloji girişimcileri, peşin hükümlü blog yazarı anneler ve Instagram ünlüsü biyokorsanlarla çevrilidir. Joe bir eş ve baba olarak yeni rolüne kendini adar, ama Love'un ölümcül olabilen fevri davranışlarından korkmaktadır. Bir yanda da duyguları vardır. Bunca zamandır arayıp durduğu kadın hemen yan evde yaşıyor olabilir mi?

 

Maya ve Üç Savaşçı (Maya and the Three)

Yayın Tarihi: 22 Ekim 2021

 

Sihrin döndürdüğü ve dört krallığın hüküm sürdüğü fantastik bir dünyada, Maya adlı cesur ve asi bir savaşçı prenses on beşinci doğum gününü ve taç giyişini kutlamak üzeredir. Ancak dünyalarına gelen yeraltı tanrılarının Maya'nın hayatının, ailesinin geçmişindeki sırların bedeli olarak Savaş Tanrısı'na feda edilmesi gerektiğini duyurmasıyla her şey değişir. Maya buna karşı çıkarsa tüm dünya, intikam almak isteyen tanrıların gazabına uğrayacaktır. Bunun üzerine Maya çok sevdiği ailesini, arkadaşlarını ve kendi hayatını kurtarmak için heyecan verici bir serüvene çıkar. Bu serüvenin amacı, tanrıları yenmesine ve insanlığı kurtarmasına yardımcı olacak üç büyük savaşçının gelişini haber veren kadim kehaneti gerçekleştirmektir.

 

Inside Job

Yayın Tarihi: 22 Ekim 2021

 

Inside Job, tüm işi dünyadaki komplo faaliyetlerini yürütmekten ibaret olan işlevsiz bir ekibi ve derin devleti konu alan, yetişkinlere yönelik bir animasyon komedi. Cognito Inc.'in karmaşık örtbas planları, gizli topluluklar ve maskeli grup seks adabı gibi ilginçlikler barındıran ofis kültürüne ayak uydurmak çok kolay değildir; özellikle de asosyal teknoloji dehası Reagan Ridley için. Dünyanın daha iyi bir yer olabileceğine inancı yüzünden herkesin tuhaf bulduğu kişi olmaktan kurtulamaz. Şekil değiştiren sürüngenler ve psişik mantarlarla dolu bir iş yerinde bile...

 

Locke & Key - 2. Sezon

Yayın Tarihi: 22 Ekim 2021

 

Joe Hill ve Gabriel Rodríguez'in çizgi romanından uyarlanan sihir ve gizem temalı dizi, ikinci sezonuyla ekranlara dönerken; Locke Kardeşler yeni maceralara adım atıyor.

 

 

Netflix Orijinal Filmleri

 

Suçlu (The Guilty)

Yayın Tarihi: 1 Ekim 2021

 

Film, bir 911 çağrı merkezinde sabah saatlerinde geçiyor. Çağrı operatörü Joe Baylor, çağrı merkezini arayan ve hayatı tehlikede olan bir kişiyi kurtarmaya çalışır. Ancak çok geçmeden hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını ve tek çıkış yolunun gerçekle yüzleşmek olduğunu keşfeder.

 

Diana: The Musical

Yayın Tarihi: 1 Ekim 2021

 

Diana: The Musical, 20. yüzyılın en çarpıcı isimlerinden birini olan Prenses Diana'yi bir müzikal ile karşımıza getiriyor.

 

Forever Rich

Yayın Tarihi: 1 Ekim 2021

 

Film, Richie'nin ve onun Hollanda'nın en büyük rap şarkıcısı olma yolculuğunun öyküsünü anlatıyor. Bir gece bir grup genç tarafından şiddet gören ve soyulan Richie Rich, en değer verdiği varlığı olan pahalı bir saati kaybeder. Küçük düşürücü soygunun görüntülerinin internette yayılmasının ardından Richie'nin büyük emeklerle yarattığı itibarı zarar görür.

 

Evinde Biri Var (There's Someone Inside Your House)

Yayın Tarihi: 6 Ekim 2021

 

Makani ile Osborne Lisesi'ndeki arkadaşları, gençleri hedef alan ve onların en büyük sırlarını açıklayan maskeli katilin kim olduğunu bulup onu durdurmaya çabalar.

 

Kin

Yayın Tarihi: 8 Ekim 2021

 

Mesleğinin en büyük ödülünü aldıktan sonra ekip arkadaşlarıyla kutlamaya giden Başkomiser Harun, gece eve dönerken bulunduğu taksideki şoförün saldırısı sonucu kendini savunurken cinayet işler. Ertesi sabah bu cinayet vakası emniyete ulaşır ve Harun, işlediği cinayetin failini aramaya başlar. Bulduğu her ipucu onu son derece gizemli bir olayın içine çeker.

 

Bright: Samurai Soul

Yayın Tarihi: 12 Ekim 2021

 

Şogunların çöküşü ile Meiji çağının yükselişi arasındaki zamanda sihirli bir asadan çıkan güçlü ve parlak ışık, Japonya yeni bir döneme girerken daha fazla kan dökülmesini önlemek için uzun süredir devam eden Şogun dönemine son verir. Bu koşulların ortasında Izou adlı tek gözlü bir samuray ile cinayetten nefret eden ve hırsızlıkla dolu hayatını geride bırakmayı uman Raiden adlı bir ork, yaklaşık aynı vakitlerde birbirlerinden habersiz Sonya adlı küçük bir elf kızıyla karşılaşır. Birlikte, Sonya'yı ve taşıdığı asayı güvenli şekilde kuzeydeki elf diyarına ulaştırmak için Tokaido yolunda bir yolculuğa çıkarlar. Ancak asayı ele geçirip, tüm yaratımların efendisi olmak isteyen Karanlık Lordu'nu canlandırmayı hedefleyen gizemli örgüt Inferni yollarına çıkar. Inferni ayrıca asayı Izou, Raiden ve Sonya'dan çalmak için yeni Meiji hükûmetini kullanır. Kyoto'dan Yokohama'ya uzanan Tokaido yolunda seyahat eden Izou ve Raiden, asayı korumak için bir serüvene atılır.

 

Sen, Ben, Onlar ve Biz (Du Sie Er & Wir)

Yayın Tarihi: 15 Ekim 2021

 

Dört haftalığına eşlerini değiştiren iki çift, ücra bir sahil evinde tekrar buluştuğunda her şeyin değiştiğini fark eder. Kendilerini birdenbire hislerinin sınandığı ve hayat tercihleri ile beklentilerini yeniden değerlendirmek zorunda kaldıkları bir durumun içinde bulurlar. Nihayetinde, kimin kimi sevdiğini ve sevginin yeterli olup olmadığını anlamaları gerekecektir.

 

Böyle Kaldık (Stuck Together)

Yayın Tarihi: 20 Ekim 2021

 

Paris'te 8, Rue de l’Humanité adresinde bulunan bir binada yaşayan yedi aile, çevrelerinde koronavirüs vakaları görülmeye başlamasına rağmen kırsal bölgelere kaçmaz. Karantina altında geçirilen üç ay ise bu komşuların en iyi ve en kötü yanlarını ortaya çıkaracaktır.

 

Gecenin Dişleri (Night Teeth)

Yayın Tarihi: 20 Ekim 2021

 

Biraz para kazanmak isteyen sıra dışı üniversite öğrencisi Benny bir geceliğine şoförlük yapar. Görevi tüm gece boyunca gizemli ve genç iki kadını Los Angeles'ta bir partiden diğerine taşımaktır. Müşterilerinin cazibesine kapılan Benny, çok geçmeden kana susamış yolcularının onunla ilgili planları olduğunu öğrenir. Gece yavaş yavaş kontrolden çıkarken Benny kendisini rakip vampir klanları ve insanlığın koruyucuları arasında verilen savaşın ortasında bulur. Üstelik kardeşinin önderliğindeki koruyucular, vampirleri gölgelere geri göndermek için ellerinden gelen her şeyi yapmaya hazırdır. Şafak hızla yaklaşırken Benny, hayatta kalmak ve Melekler Şehri'ni kurtarmak istiyorsa korkuları ve arzuları arasında bir seçim yapmak zorundadır.

 

Hipnotizma (Hypnotic)

Yayın Tarihi: 27 Ekim 2021

 

Film, Kate Siegel'in canlandırdığı genç bir kadının, kendisini keşfedip daha iyi olmak için gittiği, hipnozu terapi alanında kullanma metodlarıyla nam salmış bir uzmana gitmesiyle gelişen olayları anlatıyor.

 

Hırsızlar Ordusu (Army of Thieves)

Yayın Tarihi: 29 Ekim 2021

 

Zack Snyder imzalı Ölüler Ordusu'nun öncesinde yaşananları anlatan filmde, gizemli bir kadın küçük bir kasabada banka memurluğu yapan Dieter'e Interpol'un en çok aranan suçlularından oluşan bir ekibe katılmasını teklif eder. Ekibin planı Avrupa'nın farklı yerlerinde bulunan ve yüksek güvenlikleriyle efsaneye dönüşmüş bir dizi kasayı soymaktır. Böylece Dieter hayatının macerasına sürüklenir.

 

 

Netflix Orijinal Belgeselleri

 

Bad Sport

Yayın Tarihi: 6 Ekim 2021

 

Bad Sport, sporla suçun kesişim noktasında altı inanılmaz hikâyeyi, tartışma yaratan olayların tam ortasındaki sporcuların, koçların ve emniyet teşkilatı yetkililerinin gözünden anlatıyor. Bölümler 2002 Salt Lake City Olimpiyatları'ndaki artistik buz pateni skandalını; yıldız Indycar pilotu Randy Lanier’ın esrar kaçakçılığı operasyonunu; Arizona State Üniversitesi basketbol takımının skor azaltma skandalını; bir sigorta dolandırıcılığı tezgâhının ortasındaki at katilini; İtalyan futbolunun tarihindeki en büyük şike skandalı olan Calciopoli'yi ve Güney Afrikalı kriket kaptanı Hansie Cronje’nin trajik şekilde itibarını kaybetmesini içeriyor.

 

Ortak Mücadele: Krizi Birlikte Göğüslemek (Convergence: Courage in a Crisis)

Yayın Tarihi: 12 Ekim 2021

 

Film, Covid-19 salgının ölüm saçtığı süreçte toplum için birer destek noktası olan birçok kahraman insanın hikâyesini anlatıyor.

 

Colin in Black & White

Yayın Tarihi: 29 Ekim 2021

 

Yaratıcılığını Ava DuVernay ve Colin Kaepernick'in birlikte üstlendiği Colin in Black & White, Kaepernick’in beyaz bir ailenin evlat edindiği siyahi bir çocuk olarak büyürken karşılaştığı ırksal, sınıfsal ve kültürel engelleri nasıl aştığını anlatan cesur bir yeni dramatik mini dizi. Colin in Black & White'ta NFL'de oyun kurucu olarak Amerikan futbolunun zirvesine ulaşmadan ve hem bir kültürel ikon hem de aktivist olmadan önceki genç Colin'i Jaden Michael canlandırırken; Nick Offerman ve Mary-Louise Parker ise onun iyi niyetli anne babası Rick ve Teresa olarak karşımıza çıkıyor. Colin Kaepernick ise kendi hikâyesinin günümüzdeki anlatıcısı olarak yer aldığı dizide, etkileyici ve renkli bir biçimde sunulan bir dizi tarihî ve çağdaş bağlamdaki anlarda izleyicilere rehberlik ediyor.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.