Netflix Türkiye'de bu ay: Kağıttan Hayatlar, Formula 1: Drive to Survive, The Irregulars, Sky Rojo

2.609 Gösterim
4 Mart 2021 19:55
Netflix Türkiye'de bu ay: Kağıttan Hayatlar, Formula 1: Drive to Survive, The Irregulars, Sky Rojo

Çağatay Ulusoy'un başrolünde yer aldığı film Kağıttan Hayatlar, Formula 1'in 2020 yılını masaya yatıracak olan Formula 1: Drive to Survive'ın üçüncü sezonu, farklı bir Sherlock Holmes yapımı olan The Irregulars, İspanya yapımı yeni bir aksiyon dizisi Sky Rojo... Mart 2021'de Netflix Türkiye'de seyirciyle buluşacak tüm orijinal içerikleri derledik.


Netflix Orijinal Dizileri

 

 

Pacific Rim: The Black

 

Yayın Tarihi: 4 Mart 2021

 

Kaiju, Pasifik'ten çıkıp ilk kez saldırıya geçtiğinde onlara karşı savaşmak için özel olarak geliştirilen Jaeger adlı devasa robotların direnişiyle karşılaşmıştı. Ama o günler geride kaldı. Kaiju'nun Avustralya'yı tamamen ele geçirmesinin ardından tüm kıta tahliye edilmiş olsa da geride kalan Taylor ve Hayley adlı iki genç kardeş umutsuzca kayıp ebeveynlerini aramaktadır. Bu sırada iki kardeş uzun süre önce terk edilmiş ve hurdaya dönmüş bir Jaeger bulur. Taylor ve Hayley hayatta kalma umutlarını az da olsa arttırmak ve ebeveynlerini arayışlarını kolaylaştırmak için bu devasa robotu kullanmayı öğrenir.

 

Gerçek Gangster (Caïd)

 

Yayın Tarihi: 10 Mart 2021

 

Klip yönetmeni Franck, rap müzik dünyasına giriş yapmak isteyen Tony adlı karizmatik ancak fevri bir uyuşturucu çetesi lideri için klip çekmek üzere Fransa'nın güneyindeki çetin bir mahalleye sızar. Kamerasını uyuşturucu ticaretinin gizlenen gerçek yüzünü açığa çıkarmak için kullanan Franck, kendini kanlı bir çete savaşının ortasında bulur.

 

Gerçek Aşk (The One)

 

Yayın Tarihi: 12 Mart 2021

 

The One, oldukça yakın bir gelecekte, insanların tutkuyla âşık olmaya genetik yatkınlıkları bulunan mükemmel eşlerini DNA testi sayesinde bulabildikleri bir dünyada geçiyor. İlişkiniz ne kadar iyi gidiyor olursa olsun, hangimiz bize daha uygun bir başkası olup olmadığını hiç merak etmediğimizi söyleyebiliriz ki? Aradığımız mükemmel eşleşmeyi bulmak için tek gereken bir saç örneği olsa ne olurdu? Bu basit bir fikir gibi görünse de çok şiddetli sonuçlar doğurabilir. Aşka ve ilişkilere bakışımız bir daha asla eskisi gibi olmayacak.

 

Sky Rojo

 

Yayın Tarihi: 19 Mart 2021

 

Özgürlüklerine kavuşmak isteyen Coral, Wendy ve Gina çalıştıkları kulüpten kaçar. Ancak Club Las Novias'ın sahibi olan muhabbet tellalları Romeo yanına adamları Moisés ve Christian'ı da alarak onların peşine düşer. Üç kadın bu çılgın yolculukta her türlü tehlikeye birlikte göğüs gerer. Geleceğe dair tek planları ise beş dakika daha fazla hayatta kalmaktır.

 

Dota: Dragon's Blood

 

Yayın Tarihi: 25 Mart 2021

 

Dizi, dünyayı tüm kötülüklerden arındırmaya kararlı olan Davion adlı ünlü ejderha şövalyesinin öyküsünü anlatıyor. Davion güçlü, kadim bir eldwyrm ile yaşadığı karşılaşmanın ve yolunun gizli bir görevdeki asil Prenses Mirana ile kesişmesinin ardından kendini aklının ucundan bile geçiremeyeceği olayların ortasında bulur.

 

The Irregulars

 

Yayın Tarihi: 26 Mart 2021

 

Viktorya dönemi Londrası'nda geçen dizinin merkezinde sorunlu genç sokak serserileri yer alıyor. Hain planları olan Doktor Watson ve sağı solu belli olmayan gizemli iş ortağı Sherlock Holmes, bu gençleri bazı suçları çözme konusunda onlara yardım etmeye ikna eder. İşlenen suçlar korkunç ve doğaüstü boyutlar kazanmaya başlayıp karanlık bir güç ortaya çıktığında sadece Londra'yı değil, tüm dünyayı kurtarabilecek olan tek güç ise bu ekiptir.

 

Netflix Orijinal Filmleri

 

 

Moxie

 

Yayın Tarihi: 3 Mart 2021

 

Utangaç bir mizacı olan 16 yaşındaki Vivian, şimdiye dek hep dikkat çekmemeyi ve göze batacak davranışlardan kaçınmayı tercih etmiştir. Ancak okula gelen yeni bir öğrenci onu lisedeki diğer öğrencilerin giderek artan kontrolsüz davranışlarını incelemeye zorlayınca Vivian artık bu kadar silik olmaktan bıktığını fark eder. Annesinin asi geçmişinden ilham alan Vivian, lisesindeki ön yargıları ve haksızlıkları ifşa etmek için kimliğini gizleyerek Moxie adlı bir yeraltı dergisi çıkarır ve beklenmedik şekilde bir hareketin fitilini ateşler. Artık bir devrimin merkezinde olan Vivian; diğer genç kadınlarla, çok farklı kesimlerden ve kulüplerden aynı görüşteki insanlarla yeni arkadaşlıklar kurmaya başlar ve lisenin inişli çıkışlı zamanlarına göğüs germeyi birlikte öğrenirler.

 

Nöbetçi (Sentinelle)

 

Yayın Tarihi: 5 Mart 2021

 

Ateş hattındaki travmatik bir görevin ardından eve gönderilen iyi eğitimli bir Fransız asker, kız kardeşine saldıran adamı yakalamak için ölümcül yeteneklerini kullanır.

 

Bombay Rose

 

Yayın Tarihi: 8 Mart 2021

 

Çocuk gelin olmaktan kaçıp Bombay sokaklarında yaşamaya başlayan genç bir kulüp dansçısı, savaş yüzünden öksüz kalmış bir gençle aşk yaşamak ve ailesini geçindirmek arasında bir seçim yapmak zorundadır. Kare kare çizilen ve müzik aracılığıyla zarifçe iç içe geçen bu üç imkânsız aşk hikâyesini kırmızı bir gül bir araya getiriyor.

 

Her Şeye Evet (Yes Day)

 

Yayın Tarihi: 12 Mart 2021

 

Çocuklarına ve iş arkadaşlarına sürekli "Hayır" demek zorunda kaldıklarını hisseden Allison ve Carlos, çocuklarının tüm isteklerini kabul edecekleri, "Evet Günü" adını verdikleri bir gün belirler. 24 saat boyunca kuralları çocuklar koyacaktır. Los Angeles'ın altını üstüne getirdikleri bir maceraya atılacaklarından ve bu maceranın aile bağlarını hiç olmadığı kadar güçlendireceğinden ise hiç haberleri yoktur.

 

Kağıttan Hayatlar

 

Yayın Tarihi: 12 Mart 2021

 

İstanbul'un eski binaları, sokakta koşturan çocukları, yan yana dükkanlarıyla bezeli, adına yakışır bir ara sokağı... Mehmet, her gün gördüğümüz ancak gündelik hayatın telaşıyla dikkat etmediğimiz, fark edemediğimiz kâğıt toplayan gençlerden biridir. Mahalledeki çöp toplama deposunu işleten Mehmet'in en büyük destekçisi ise ona ve onun gibilere çocukluktan beri kol kanat geren Tahsin Baba'dır. Bir akşam iş dönüşü en yakın arkadaşı Gonzales'in çekçek çuvalından hayatlarının orta yerine 8 yaşındaki Ali isimli bir çocuk düşer. Mehmet bir yandan Ali'yi ailesine kavuşturmaya çalışırken, bir yandan da Ali ile ayrılmaz bir ikili olacaklardır.

 

Hayatımın Kampı (A Week Away)

 

Yayın Tarihi: 26 Mart 2021

 

Sorunlu genç Will Hawkins kanunla başının belaya girmesinin ardından önemli bir kavşak noktasına gelir. Ya ıslahevine gidecek ya da Hristiyan bir yaz kampına katılacaktır. Kampa katıldığında başta sudan çıkmış balığa dönen Will, kalbini açarak kampın gediklisi olan bir kıza âşık olur ve aidiyet hissini en son beklediği yerde bulur.

 

Netflix Orijinal Belgeselleri

 

 

Biggie: I Got a Story to Tell

 

Yayın Tarihi: 1 Mart 2021

 

Geçtiğimiz yıl Rock and Roll Hall of Fame'e kabul edilen ve yaşasaydı bu yıl 50. yaşını kutlayacak olan Notorious B.I.G.nin öyküsünü anlatan Biggie: I Got A Story To Tell, tüm zamanların en müthiş ve en etkili rapçilerinden birinin hayatına onu en iyi tanıyanların gözünden yepyeni bir bakış sunuyor.

 

Murder Among the Mormons

 

Yayın Tarihi: 3 Mart 2021

 

Üç bölümlük belgesel dizisi 1985'te Salt Lake City'deki Mormon cemaatini şoke eden ve kilisenin tarihî temellerini sarsan üç bombalama olayını ele alıyor.

 

Last Chance U: Basketball

 

Yayın Tarihi: 10 Mart 2021

 

Greg Whiteley ve Emmy ödüllü Last Chance U'yu hazırlayan ekip, bu kez Last Chance U: Basketball ile karşımızda. Yapım, meslek yüksekokullarındaki basketbol dünyasına dürüst ve gerçekçi bir bakış sunuyor.

 

Operation Varsity Blues: The College Admissions Scandal

 

Yayın Tarihi: 17 Mart 2021

 

Zengin ve ünlü ailelerin çocuklarını başarılı okullara yasa dışı yollarla kaydettirmeyi başaran William Rick Singer ile onun bu skandal düzenini ortaya çıkaran Operation Varsity Blues isimli operasyonun iç yüzünü ele alan bir yeniden canlandırma/belgesel.

 

Formula 1: Drive to Survive - 3. Sezon

 

Yayın Tarihi: 19 Mart 2021

 

Formula 1'in bugüne kadarki en dramatik sezonunda hayranlar, bir kez daha perde arkasına geçerek sürücülerin ve takımların zafere ulaşmak için verdikleri mücadeleye bizzat tanıklık edecek. Covid-19 salgını nedeniyle Avustralya'daki sezon açılışının yarışın hemen öncesinde ertelenmesinin ardından Formula 1, Temmuz ayında Avusturya'da heyecan dolu bir şekilde start alıyor. Yoğun mücadeleler, sert rekabet, podyuma çıkan sürpriz isimler ve Lewis Hamilton'ın müthiş yedinci şampiyonluğu bu sezonda da aksiyonun doruğa çıkacağını müjdeliyor.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.