Netflix Türkiye'de bu ay: Fatma, Sen Hiç Ateş Böceği Gördün mü?, Concrete Cowboy, Shadow & Bone

3.823 Gösterim
31 Mart 2021 21:20
Netflix Türkiye'de bu ay: Fatma, Sen Hiç Ateş Böceği Gördün mü?, Concrete Cowboy, Shadow & Bone

Burcu Biricik'in başrolünde yer aldığı Fatma dizisi, Yılmaz Erdoğan imzalı Sen Hiç Ateş Böceği Gördün mü? uyarlaması, Idris Elba'lı Concrete Cowboy ve Leigh Bardugo'nun kaleme aldığı roman serisinden uyarlanan fantastik dizi Shadow & Bone... Nisan 2021'de Netflix Türkiye'de seyirciyle buluşacak tüm orijinal içerikleri derledik.


Netflix Orijinal Dizileri

 

The Serpent

Yayın Tarihi: 2 Nisan 2021

 

1950ler ile 70'ler sonuna kadar hippi kültürünün doğuya yolculuğunda popüler bir rota olan "Hippi Yolu"nu kendine av bölgesi olarak belirleyen dolandırıcı ve seri katil Charles Sobhraj'ın gerçek hikâyesinde uyarlanan dizinin başrolünde yer alıyor. İlker Kaleli de dizide yer alan isimlerden biri.

Snabba Cash: Kolay Para

Yayın Tarihi: 7 Nisan 2021

 

Netflix'in İsveç yapımı dizisinde, hırslı bir iş kadını, çekici bir çete infazcısı ve sorunlu bir genç, imkansız gibi görünen tekinsiz bir servet arayışı için bir araya gelir.

Dad Stop Embarrassing Me!

Yayın Tarihi: 14 Nisan 2021

 

Jamie Foxx'un başrolünde yer aldığı dizi, kızının yanına taşınmasıyla baba olmayı keşfetmeye çalışan bekar bir babanın hikâyesini anlatıyor.

Gölge ve Kemik (Shadow & Bone)

Yayın Tarihi: 23 Nisan 2021

 

Leigh Bardugo'nun dünya çapında çok satan Grishaverse romanlarından uyarlanan Gölge ve Kemik, savaşın harap ettiği bir dünyada geçiyor. Düşük rütbeli bir asker olan yetim Alina Starkov, ülkesini özgürlüğüne kavuşturmanın anahtarı olabilecek olağanüstü bir gücü olduğunu keşfetmesiyle gelişen olaylar anlatılıyor.

Fatma

Yayın Tarihi: 27 Nisan 2021

 

Sıradan bir temizlikçi olan Fatma, kayıp kocası Zafer’i ararken beklenmedik bir cinayet işler. Bu olay, onu bir “temizlikçi” olarak kendisinden hiç şüphe edilmeyen görünmez bir katile dönüştürür.

Şantaj (El inocente)

Yayın Tarihi: 30 Nisan 2021

 

Kasten işlemediği bir cinayet, bir adamı entrikalarla dolu bir ağa sürükler. Özgürlüğüne kavuştuğunda gelen bir telefon onu tekrar aynı karanlığın içine çeker.

 

Netflix Orijinal Filmleri

 

Madam Claude

Yayın Tarihi: 2 Nisan 2021

 

Sylvie Verheyde imzalı film, 1960'lı yıllarda himayesindeki seks sektörüyle Fransız siyaseti ve suç dünyasında da sözü olan Madam Claude'un hikâyesini anlatıyor.

Kent Kovboyu (Concrete Cowboy)

Yayın Tarihi: 2 Nisan 2021

 

Idris Elba'lı film, Kuzey Philadelphia'da yüz yılı aşkın bir geleneğe sahip "kent kovboyu" kültür ve hayatını benimseyen babası Harp'ın yanına yaz tatili için gelen 15 yaşındaki Cole'un, kendisine bir yabancı gibi gelen babası, içine girdiği yeni toplum ve yaşadığı sosyal adaletsizler üçgeninde kendini var etme mücadelesini anlatıyor.

Sen Hiç Ateş Böceği Gördün mü?

Yayın Tarihi: 9 Nisan 2021

 

Yüzlerce kez sahnelenip toplamda bir milyondan fazla seyirciye ulaşan Sen Hiç Ateş Böceği Gördün mü?, bu kez film formatında izleyiciyle buluşuyor. Yılmaz Erdoğan'ın kaleme aldığı aynı isimli oyun, ülkenin yıllar içerisinde geçirdiği değişimi arka plana koyarak üstün zekalı bir kadın olan Gülseren'in hikâyesini anlatıyordu.

Night in Paradise

Yayın Tarihi: 9 Nisan 2021

 

Park Hoon-jung'un yönettiği film, gangsterlerin hedefindeki bir adamın, saklandığı Jeju Adası'nda geçmişinde yaralar taşıyan bir kadınla tanışması sonrası yaşadıklarını anlatıyor.

Thunder Force

Yayın Tarihi: 9 Nisan 2021

 

Süper güçlere sahip kötülerin kol gezdiği bir dünyada iki çocukluk arkadaşının yolu yıllar sonra tekrar kesişir. Biri, özel güçler kazanmaya yarayan tedavinin mucidi; diğeri ise sakarlığı sayesinde tedavinin ilk deneği olmayı başaran iki eski dost, şehirlerini korumak için sıra dışı bir ekip kurar.

Aşk ve Canavarlar (Love & Monsters)

Yayın Tarihi: 14 Nisan 2021

 

Canavarların yol açtığı kıyametten yedi yıl sonra, sevimli ve talihsiz Joel eski sevgilisiyle yeniden buluşmak için rahat sığınağını arkasında bırakır.

 

Dylan O'Brien'ın başrolünde yer aldığı film, Türkiye'de Netflix'te gösterilecek.

Ride or Die

Yayın Tarihi: 15 Nisan 2021

 

Biri aşkı için cinayet işleyen, diğer aşkına cinayet işleten iki kadının öyküsü. Bu yol filmi, iki kadının, onları şaşırtıcı bir şekilde birbirlerine yakınlaştıran amaçsız kaçışını ve karmaşa dolu yolculuğunu ekrana taşıyor.

Her Şey Yok Olur (Things Heard & Seen)

Yayın Tarihi: 29 Nisan 2021

 

Manhattanlı bir çift, Hudson Vadisi'ndeki tarihî, küçük bir köye taşınır. Çift burada evliliklerine dair uğursuz bir gerçeği keşfeder. Üstelik bu gerçek, yeni taşındıkları evin tarihinden bile daha karanlıktır. Elizabeth Brundage'ın romanından uyarlanan filmin başrolünde Amanda Seyfried yer alıyor.

Ailem Robotlara Karşı (The Mitchells vs. the Machines)

Yayın Tarihi: 30 Nisan 2021

 

Uyumsuz ve tuhaf bir ailenin yolculuğu, kendilerini aniden bir robot kıyametinin ortasında bulmalarının ardından altüst olur. Onlar artık hiç beklenmedik bir şekilde dünyanın son umududur.

 

Netflix Orijinal Belgeselleri

 

Giyilmiş Öyküler (Worn Stories)

Yayın Tarihi: 1 Nisan 2021

 

Giyilmiş Öyküler, giyim eşyalarının taşıdıkları anlama dair öyküleri ortaya çıkarmak üzere toplumun farklı kesimlerinden insanların gardıroplarına göz atıyor. Hayatta kalmayı simgeleyen bir çift çizmeden toparlanmayı temsil eden bir elbiseye ve bireysel bir kimliği tekrar onaylayan bir üniformaya kadar bu dizi, sevilen giysiler hakkındaki öyküler aracılığıyla onları giyenlerin hayatlarına ışık tutuyor.

Bu Bir Soygundur: Dünyanın En Büyük Sanat Hırsızlığı (This Is a Robbery)

Yayın Tarihi: 7 Nisan 2021

 

1990 yılında Aziz Patrik Günü'nün kutlandığı hafta sonunda Rembrandt, Vermeer ve başka sanatçıların bugünkü değeri yarım milyar doların üzerinde olan efsanevi eserleri Boston'daki Isabella Stewart Gardner Müzesi'nden çalındı. Bu olay, tarihin en büyük sanat hırsızlığıydı. Colin Barnicle tarafından yönetilen dört bölümlük belgesel dizisi, bu çözülememiş gizemle ilgili soruşturmanın gidişatını belirleyen ipuçlarını, çıkmazları, şanslı anları ve spekülasyonları ele alıyor.

Beni Neden Öldürdün? (Why Did You Kill Me?)

Yayın Tarihi: 14 Nisan 2021

 

Perişan bir aile, 24 yaşındaki kızları Crystal Theobald'ın katillerinin izini sosyal medya üzerinden sürmeye çalışırken adalet ve intikam arasındaki çizgi bulanıklaşır.

David Attenborough ile Yaşamın Renkleri (Life in Colour)

Yayın Tarihi: 22 Nisan 2021

 

David Attenborough, Kosta Rika'daki yağmur ormanlarından karlı Kuzey İskoçya'ya kadar dünyanın farklı yerlerine yolculuk yapıyor. Ünlü anlatıcı renklerin hayvanlar tarafından hangi sıra dışı ve daha önce hiç görülmemiş amaçlarla kullanıldığını gözler önüne seriyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.