Netflix Türkiye'de bu ay: Azizler, Pieces of a Woman, Cobra Kai, 50m2

3.255 Gösterim
29 Aralık 2020 14:15
Netflix Türkiye'de bu ay: Azizler, Pieces of a Woman, Cobra Kai, 50m2

Engin Günaydın'ın başrolünde yer aldığı Azizler'den Selçuk Aydemir ve Burak Aksak imzalı dizi 50m2'ye; Vanessa Kirby'nin performansıyla övgü topladığı Pieces of a Woman'dan Cobra Kai dizisinin 3. sezonuna, Ocak 2021'de Netflix Türkiye'de seyirciyle buluşacak tüm orijinal içerikleri derledik.


Netflix Orijinal Dizileri:

Cobra Kai - 3. Sezon

Yayın Tarihi: Ocak 2021

 

Cobra Kai, 1984 tarihli All Valley Karate Turnuvası'nın 30 yıl sonrasında geçiyor. Artık başarılı bir karateci olan ancak Bay Miyagi'nin rehberliği olmadan hayatında dengeyi sağlamakta zorlanan Daniel LaRusso, kötü şöhretli Cobra Kai karate okulunu tekrar açarak eski günlerine dönmek isteyen rakibi Johnny Lawrence ile karşı karşıya geliyor. Dizinin 3. sezonu Ocak ayından itibaren Netflix'te!

Lupin

Yayın Tarihi: 8 Ocak 2021

 

Arsène Lupin'in maceralarından esinlenen kibar hırsız Assane Diop, adaletsizlik kurbanı babasının intikamını almak için kolları sıvar. Dizinin başrolünde Omar Sy yer alıyor.

Disenchantment: 3. Kısım

Yayın Tarihi: 15 Ocak 2021

 

Disenchantment 3. Kısım'da, Bean gücünün ve kaderinin farkına varmaya devam ediyor. Korkusuz dostlar, yeni dünyaları keşfetmek için maceradan maceraya atılırken belki de gerçekten de ev gibisinin olmadığını anlayacaklar.

Menajerimi Arayın (Call My Agent) - 4. Sezon

Yayın Tarihi: 21 Ocak 2021

 

Paris'teki başarılı ASK ajansının menajerleri dördüncü sezon için geri dönüyor. Andrea tarafından yönetilen şirketin geleceği ise belirsizliğini koruyor. Her sezonunda farklı ünlü simaların konuk olduğu dizinin 4. sezonunda Charlotte Gainsbourg konuk oyuncu olarak yer alıyor.

Winx Efsanesi: Kader (Fate: The Winx Saga)

Yayın Tarihi: 22 Ocak 2021

 

Nickelodeon'un Winx Club animasyon dizisinden uyarlanan canlı çekim Winx Efsanesi: Kader, güçlerini kontrol etmeyi öğrenmeye çalışan peri Bloom ile arkadaşlarının hikâyesini anlatıyor.

Snowpiercer: 2. Sezon

Yayın Tarihi: 26 Ocak 2021

 

Jennifer Connelly, Daveed Diggs, Mickey Sumner, Alison Wright gibi isimlerin yer aldığı Snowpiercer'ın 2. sezonunda, buz tutan Dünya’da hayatta kalan son insanlar devasa bir trende yaptıkları yolculuğa devam ediyor.

50m2

Yayın Tarihi: 27 Ocak 2021

 

Netflix'in yeni dizisi 50m2'nin yapımcılığını BKM üstlenirken senaryosunu Selçuk Aydemir ile birlikte dizinin yönetmen koltuğunda da oturan Burak Aksak yazdı. Başrolünde Engin Öztürk'ün yer aldığı dizi, hayatıyla ilgili keşfettiği sırlardan sonra küçük bir terzi dükkanına sığınmasıyla hayatı değişen Gölge'nin hikâyesini anlatıyor.

Netflix Orijinal Filmleri:

Pieces of a Woman

Yayın Tarihi: 7 Ocak 2021

 

White God filmiyle adından söz ettiren Kornél Mundruczó'nun yönettiği, Vanessa Kirby'nin performansıyla adından söz ettirdiği Pieces of a Woman, yaşadığı acıyla baş etmeyi öğrenmeye çalışan bir kadının sıra dışı hikâyesini anlatıyor.

Azizler

Yayın Tarihi: 8 Ocak 2021

 

Taylan Biraderler ile Bir Başkadır dizisine imza atan Berkun Oya'nın senaryosunu kaleme aldığı Azizler, orta yaşlarına geldiğinde sevmediği bir işte çalışan, ev hayatı kocasının beş parasız kalması sonucu yanına taşınan kız kardeşi ve ailesi sebebiyle çekilmez bir hâl alan ve dört yıllık ilişkisinin artık bir sona geldiğine inanan Aziz'in, bu bunaltıcı döngüden çıkmaya çalışırken başından geçenleri konu ediniyor.

Beyaz Kaplan (The White Tiger)

Yayın Tarihi: 22 Ocak 2021

 

Ramin Bahrani'nin yönettiği, Aravind Adiga'nın çok satan eserinden uyarlanan Beyaz Kaplan, zengin bir ailenin şoförlüğünü yapan Balram'ın eline geçen fırsatları değerlendirerek bir girişimci olmasını konu ediniyor.

Penguin Bloom

Yayın Tarihi: 27 Ocak 2021

 

Naomi Watts'ın başrolünde yer aldığı Penguin Bloom, yaşadığı talihsiz bir kaza sonucu belden aşağısı felç olan Sam'in, evlerine gelen yaralı bir kuşla beraber hayata yeniden tutunmasını konu ediniyor.

Gerçek Hazine (Finding Ohana)

Yayın Tarihi: 29 Ocak 2021

 

Jude Weng'in yönettiği Gerçek Hazine, Oahu'da geçirdikleri tatil sırasında kayıp bir hazine izine rastlayan iki kardeş ve arkadaşlarının maceralarını anlatıyor.

The Dig

Yayın Tarihi: 29 Ocak 2021

 

Carey Mulligan, Ralph Fiennes, Lily James'in başrollerini paylaştığı The Dig, 1938 yılında Sutton Hoo'da gerçekleştirilecek önemli bir kazı için buraya gelen bir arkeoloğun hikâyesini anlatıyor.

Netflix Orijinal Belgeselleri:

The Minimalist: Less is Now

Yayın Tarihi: 1 Ocak 2021

 

Filmin adı, mimar Ludwig Mies van der Rohe'nin (1886–1969) popülerleştirdiği meşhur deyiş “Az çoktur”dan esinlendi. Mies, bu aforizmayı kendi tasarım estetiğini tarif etmek için kullanmıştı; eserlerinde bir binanın gerekli bileşenlerini son derece sade bir izlenim yaratacak şekilde düzenleme taktiğini kullanıyordu. Minimalistler, bu deyişi günümüzün tüketim kültürüne yönelik bir aciliyet hissi yaratacak şekilde yeniden yorumladı: Şimdi daha azıyla yetinme zamanı.

Tony Parker - The Final Shot

Yayın Tarihi: 6 Ocak 2021

 

Florent Bodin'in yönettiği belgesel, Fransa'nın en önemli basketbolcularından biri olan Tony Parker'ın, etkisi kıta Avrupası ile sınırlı kalmayıp ABD'ye uzanan kariyerini mercek altına alıyor.

Night Stalker: Bir Seri Katili Yakalamak

Yayın Tarihi: 13 Ocak 2021

 

Netflix mini belgesel dizisi Night Stalker: Bir Seri Katili Yakalamak, Amerika tarihindeki en meşhur seri katillerden birinin nasıl yakalanıp adalet önüne çıkarıldığının muhteşem gerçek hikâyesini anlatıyor.

Jurassic World Kretase Kampı 2. sezonuyla 22 Ocak'ta, Carmen Sandiego 4. sezonuyla ise 15 Ocak'ta Netflix'te yayında olacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.