Netflix Türkiye'de ağustos ayında yayınlanacak diziler!

5.670 Gösterim
2 Ağustos 2022 18:16
Netflix Türkiye'de ağustos ayında yayınlanacak diziler!

Yazın son ayına girdiğimiz şu günlerde, Netflix'te ağustos ayı içerisinde yayınlanacak yeni dizileri ve yeni sezonlarıyla izleyicinin karşısına çıkacak yapımları derledik.


Sandman

Ağustos ayında platform ilk büyük açılışını 5 Ağustos'ta Sandman ile yapacak. Neil Gaiman tarafından yazılan ödüllü DC çizgi romanından uyarlanan orijinal dizi, yıllarca süren tutsaklığın ardından kendisinden çalınanları bulup gücünü geri kazanmak için dünyalar arasında bir yolculuğa çıkan Düş'ün yaşadığı maceraları konu ediniyor.

 

Yayın Tarihi: 5 Ağustos 2022 

Bölüm Sayısı: 10 

Tür: Fantastik, Korku 

Yaratıcılar: Neil Gaiman, David S. Goyer, Allan Heinberg 

Oyuncular: Tom Sturridge, Gwendoline Christie, Boyd Holbrook, Charles Dance, David Thewlis

 

Locke & Key – 3. Sezon

Netflix'teki ilk 28 gününde 143 milyon saat izlenen fantastik korku serisi Locke & Key geri dönüyor. Final niteliği taşıyan üçüncü sezonuyla 10 Ağustos'ta seyirciyle buluşmayı bekleyen çizgi roman uyarlaması, eski öğrencisi tarafından öldürülen babalarının ardından Keyhouse adlı aile evine taşınan Locke ailesinin çocuklarının yaşadıkları maceraları konu ediniyor. Dizinin heyecan dolu son sezonunda Locke ailesi, anahtarları ele geçirmeyi aklına koymuş yeni bir şeytani düşmanla daha mücadele edecektir. 

 

Yayın Tarihi: 10 Ağustos 2022 

Tür: Fantastik, Korku 

Yaratıcılar: Meredith Averill, Aron Eli Coleite, Carlton Cuse 

Oyuncular: Darby Stanchfield, Connor Jessup, Emilia Jones, Jackson Robert Scot, Petrice Jones, Laysla De Olvieria

 

School Tales The Series

Cadılar Bayramı ruhunu erkenden fitilleyen Netflix, ağustos ayına Tay korku yönetmenleri tarafından hazırlanan hayalet hikayeleri içerikli yeni bir antoloji dizisiyle giriş yapıyor. Korku dolu sekiz çizgi roman hikayesinden oluşan School Tales The Series, gündüzleri öğrencilere geceleri farklı ruhlara ait olan bir okulun hikayesini konu ediniyor. 

 

Yayın Tarihi: 10 Ağustos 2022 

Bölüm Sayısı:

Tür: Korku 

Yönetmenler: James Thanadol Nuansut, Tum Putipong Saisikaew, Songsak Mongkolthong, Mike Phontharis Chotkijsadarsopon 

Oyuncular: Kay Lertsittichai, Jennis Oprasert, Mark Siway Jumlongkul, Yaimai Shinaradee Anupongpichart, Amy Thasorn Klinnium, Orn Patchanan Jiajirachote, Fah Sarika Sathsilpsupa 

 

A Model Family

Kore'de reytingleri alt üst eden Reply 1994 dizisindeki Sseureki rolüyle hafızalara kazınan Jung Woo'un başrolünü üstlendiği A Model Family, iflasın eşiğindeki sıradan bir adamın yanlışlıkla bulduğu para sonucu uyuşturucu çetesiyle karşı karşıya kalmasını konu ediniyor. Kore basınında sıklıkla Ozark benzerliğiyle anılan mini-dizi, geçmiş ve geleceklerini tehdit eden uyuşturucu çetesine karşı mücadele veren örnek bir aileyi takip ediyor. 

 

Yayın Tarihi: 12 Ağustos 2022 

Bölüm Sayısı: 10 

Tür: Dram, Gerilim, Suç 

Yönetmen: Kim Jin Woo 

Oyuncular: Jung Woo, Park Hee Soon, Yoon Jin Seo, Park Ji Yeon, Kim Sung Oh

 

Never Have I Ever – 3. Sezon

Hollywood'da Güney Asya temsili için dönüm noktası olarak tanımlanan Never Have I Ever üçüncü sezonuyla geri dönüyor. Dördüncü sezonuyla final yapması planlanan dizi, Sherman Oaks'ta yaşayan 15 yaşındaki Hint-Amerikalı Devi Vishwakuma'ın hikayesini konu ediniyor. Dizinin üçüncü sezonu nihayet bekarlıktan kurtulan Devi ve arkadaşlarının ilişkilerinde kendilerini keşfetme çabaları ve beraberinde gelen draa odaklanıyor. 

 

Yayın Tarihi: 12 Ağustos 2022 

Bölüm Sayısı: 10 

Tür: Gençlik 

Yaratıcılar: Mindy Kaling, Lang Fisher 

Oyuncular: Maitreyi Ramakrishnan, Poorna Jagannathan, Darren Barnet, Jaren Lewison, Richa Moorjani

 

Yüksek Ateş (Donde Hubo Fuego)

Ülkesi Şili'de ses getiren uyarlamalara imza atan, son olarak Netflix'te global bir hit olan Who Killed Sara? ile adından söz ettiren Jose Ignacio Valenzuela'ın yeni erotik telenovelası Yüksek Ateş, kardeşinin cinayetine ilişkin ipuçlarını bulmak için Mexico City'de bir mahalle itfaiye istasyonuna katılan Pancho’nun aşk, aksiyon ve erotizm dolu hikayesini konu ediniyor. 

 

Yayın Tarihi: 17 Ağustos 2022 

Bölüm Sayısı: 39 

Tür: Pembe Dizi 

Yaratıcı: José Ignacio Valenzuela 

Oyuncular: Eduardo Capetillo, Itali Cantoral, Ivan Amozurrutia, Kutup Morin, Esmeralde Pimentel, Oka Giner 

 

Kleo

Almanya'da çok ses getiren 4 Blocks dizisinin yaratıcılarının yeni dizisi Kleo, Berlin Duvarının yıkılmasının ardından serbest bırakılan bir casus katilin kendisine komplo kuran insanlara karşı verdiği intikam mücadelesini konu ediniyor. 

 

Yayın Tarihi: 19 Ağustos 2022 

Bölüm Sayısı:

Tür: Aksiyon, Suç 

Yaratıcılar: Hanno Hackfort, Bob Konrad, Richard Kropf 

Oyuncular: Jella Haase, Dimitrij Schaad, Julius Feldmeier, Vincent Redetzki, Marta Sroka, Vladamir Burlakov 

 

Alma

The Orphanage, Marrowbone gibi ses getiren gerilim filmlerinin yazarı Sergio G. Sánchez'in ilk TV dizisi olan Alma, bir kaza sonrası hafızasını kaybeden genç bir kadını takip ediyor. Lisedeki çoğu arkadaşının öldüğü kazadan kurtulan Alba, kapana kısıldığını hissettiği dünyada kazadan önce yaşanan gizemli olayları çözmeye çalışır.

 

Yayın Tarihi: 19 Ağustos 2022 

Bölüm Sayısı: 10 

Tür: Korku, Gerilim 

Yaratıcı: Sergio G. Sánchez 

Oyuncular: Mireia Oriol, Álex Villazán, Pol Monen, Claudia Roset, Javier Morgade, Elena Irureta 

 

Echoes

True Detective'deki Maggie Hart rolüyle hafızalarımıza kazınan Michelle Monaghan'ın başrolünde yer aldığı Echoes, hayatlarını birbiriyle gizlice değiş tokuş edip iki ev, iki koca ve bir çocuğu paylaşan Leni ve Gina adındaki ikizlerin gerilim dolu hikayesini konu ediniyor. Avustralya yapımı mini dizi, bu ikizlerden birinin kaybolması sonrası değişen hayatları merkeze alıyor. 

 

Yayın Tarihi: 19 Ağustos 2022 

Bölüm Sayısı:

Tür: Dram, Gerilim, Gizem 

Yaratıcılar: Vanessa Gazy 

Oyuncular: Michelle Monaghan, Matt Bomer, Daniel Sunjata, Ali Stroker, Karen Robinson 

 

Çocuk Oyuncağı (Lost Ollie)

William Joyce'un 2016 yılında yayınlanan Ollie's Odyssey adlı çocuk kitabından uyarlanan Çocuk Oyuncağı (Lost Ollie) en iyi arkadaşından çok daha fazlası olan kayıp bir oyuncağını takip eden bir çocuğun hikayesini konu ediniyor. 

 

Yayın Tarihi: 24 Ağustos 2022 

Bölüm Sayısı:

Tür: Animasyon 

Yaratıcı: Shannon Tindle 

Oyuncular: Jonathan Groff, Mary J. Blige, Tim Blake Nelson, Gina Rodriguez, Jake Johnson, Kesler Talbot

 

Mo

Stand-up gösterileriyle kısa sürede adından söz ettiren Mo Amer'ın yaratıcılığını Ramy Youssef ile birlikte üstlendiği komedi dizisi Mo, Houston'da büyüyen Filistinli bir mültecinin yarı otobiyografik hikayesine odaklanıyor. ABD vatandaşlığına giden yolda iki kültür üç dili sentezlemeye çalışan Amer bu şekilde hayata tutunmaya çalışır. 

 

Yayın Tarihi: 24 Ağustos 2022 

Bölüm Sayısı:

Tür: Komedi 

Yaratıcılar: Mo Amer, Ramy Youssef 

Oyuncular: Mo Amer, Teresa Ruiz, Omar Elba, Farah Bsieso, Tobe Nwigwe 

 

Ludik

Hollywood'un Güney Afrika ikonu Arnold Vosloo'nun başrolünde yer aldığı Ludik, kaçırılan bir aile üyesini kurtarmak için sınır ötesine silah kaçakçılığı yapan mobilya kralı Dean Ludik'in hikayesini takip ediyor. Platformun Afrikaanca dilindeki ilk dizisi, günah ve fırsat arasındaki farkı sorguluyor. 

 

Yayın Tarihi: 26 Ağustos 2022 

Bölüm Sayısı:

Tür: Suç 

Yaratıcılar: Paul Buys, Annemarie van Basten 

Oyuncular: Arnold Vosloo, Rob van Vuuren, Lizz Meiring, Terence Bridgette, Inge Beckmann, Sean Cameron Michael 

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.