Netflix, Squid Game'in 2. sezonunu resmi olarak duyurdu

6.984 Gösterim
13 Haziran 2022 15:02
Netflix, Squid Game'in 2. sezonunu resmi olarak duyurdu

Netflix, geçtiğimiz yıl yayınlanan ilk sezonuyla platformun en çok izlenen dizisi olan Squid Game'in daha önce kesinleşen ikinci sezonunu resmi olarak duyurdu.


Eylül 2021'de yayınlanan 9 bölümlük birinci sezonuyla ilk dört haftada 1,65 milyar saat izlenip Netflix'te tüm zamanların en popüler dizisi olan Squid Game'in merakla beklenen yeni sezonu kısa bir teaser ve dizinin yaratıcısı, senaristi, yönetmeni ve yönetici yapımcısı olan Hwang Dong-hyuk'tan gelen bir mesajla resmi olarak duyuruldu.

Geçtiğimiz yıl yayınlanan "Squid Game"in ilk sezonunu hayata geçirmek tam 12 yıl sürdü. Ancak "Squid Game" sadece 12 günde tüm zamanların en popüler Netflix dizisi olmayı başardı.

"Squid Game"in senaristi, yönetmeni ve yapımcısı olarak, dünyanın dört bir yanındaki hayranlarımıza sesleniyorum: Dizimizi izlediğiniz ve sevdiğiniz için hepinize teşekkür ederim.

Yakında, Gi-hun geri dönüyor.
Gemi Aslanı da öyle.

2. sezona hazır olun.

Ddakji oynatan takım elbiseli adamı tekrar görürseniz şaşırmayın.

Ayrıca Young-hee'nin erkek arkadaşı Cheol-su ile tanışacaksınız.

Yepyeni bir sezonda buluşmak üzere!

Hwang Dong-hyuk

 

Dizinin izlenme rekoru kıran ilk sezonu yayınlandıktan kısa süre sonra kasım ayında Hwang Dong-hyuk yeni sezonu ilk kez müjdelemiş, Ocak 2022'de ise Netflix CEO'larından Ted Sarandos verdiği röportajda haberi doğrulamıştı.  Sezon onayı Netflix tarafından ilk kez duyurulan Squid Game'in 2. sezon bölümlerinin 2023'ün sonlarında ya da 2024'ün başlarında yayınlanması bekleniyor.

Kaynak: Netflix, Variety

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.