Netflix'in yeni mini dizisi Keep Breathing'den fragman yayınlandı

8.844 Gösterim
1 Temmuz 2022 14:02
Netflix'in yeni mini dizisi Keep Breathing'den fragman yayınlandı

Kanada'nın vahşi doğasının ortasında yaşanan uçak kazasından kurtulan bir kadının hayatta kalma mücadelesini konu alan Keep Breathing'den fragman yayınlandı. 6 bölümlük mini dizi, 28 Temmuz'dan itibaren Netflix'te ekrana gelecek.


Özel uçağı Kanada'nın ücra bir köşesine düştükten sonra tek başına hayatta kalan New Yorklu bir avukatın yaşamını sürdürebilmek için hem acımasız doğa şartlarıyla hem de geçmişteki kişisel travmalarıyla mücadele edişini konu alan Keep Breathing dizisinden fragman yayınlandı. Melissa Barrera'nın başrolde yer aldığı mini dizi, 6 bölümden oluşacak ve 28 Temmuz'da tüm bölümleriyle Netflix'te izleyiciyle buluşacak.

 

Blindspot'ın senaristlerinden Martin Gero ve Brendan Gall tarafından yazılıp Doom Petrol, Mayans M.C., American Horror Story gibi dizilerde yönetmenlik yapmış Maggie Kiley ve Rebecca Rodriguez tarafından yönetilen dizide; son olarak 2022 yılı yapımı Çığlık (Scream) filminde Sam Carpenter rolüyle izleyicinin karşısına çıkan Melissa Barrera hayatta kalma savaşı veren Liv adlı kazazede avukatı canlandırırken Getenesh Berhe, Florencia Lozano, Juan Pablo Espinosa, Jeff Wilbusch ve Joselyn Picard gibi isimler ona eşlik ediyor.

 

28 Temmuz'dan itibaren Netflix'teki yerini alacak olan Keep Breathing'den yayınlanan fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

Kaynak: The Playlist

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.