Netflix'in yeni korku dizisi The Midnight Club'dan fragman yayınlandı

2.588 Gösterim
21 Eylül 2022 15:28
Netflix'in yeni korku dizisi The Midnight Club'dan fragman yayınlandı

The Haunting of Hill House'ın yaratıcısı Mike Flanagan'ın yeni dizisi The Midnight Club'dan fragman yayınlandı. Dizi, 10 bölümlük ilk sezonuyla 7 Ekim'den itibaren Netflix ekranlarında olacak. 


The Haunting of Hill House (The Haunting: Tepedeki Ev) ve Midnight Mass'in (Gece Yarısı Ayini) yapımcılarından Mike Flanagan imzalı yeni Netflix korku dizisi The Midnight Club'dan fragman yayınlandı. Ölümcül hastalıklardan muzdarip gençlerin kaldığı bir düşkünler yurdunda her gece yarısı bir araya gelerek birbirlerine hikâyeler anlatan sekiz hastayı merkezine alan dizi, 7 Ekim'den itibaren 10 bölümlük ilk sezonuyla Netflix ekranlarında olacak.

 

Christopher Pike'ın 1994 tarihli aynı adlı romanından uyarlanan dizinin ana karakterlerini Iman Benson, Adia, Igby Rigney, Ruth Codd, Aya Furukawa, Annarah Cymone, Williams Chris Sumpter, Sauriyan Sapkota ve Heather Langenkamp oynarken, Zach Gilford, Matt Biedel, Samantha Sloyan, Larsen Thompson gibi isimler yan rollerde görev alıyor. The Midnight Club'ın yaratıcılığını ise Mike Flanagan ile birlikte The Haunting of Bly Manor'da (The Haunting: Bly Malikânesi) yazar ve yapımcı olarak görev alan Leah Fong üstleniyor.

 

7 Ekim'den itibaren Netflix ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan The Midnight Club'ın fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: The Playlist

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.