Netflix'in yeni korku dizisi Archive 81'dan fragman yayınlandı

3.172 Gösterim
6 Ocak 2022 13:53
Netflix'in yeni korku dizisi Archive 81'dan fragman yayınlandı

Netflix'in doğaüstü ögeler içeren yeni korku dizisi Archive 81'dan fragman yayınlandı. Dizi, 14 Ocak'tan itibaren izleyiciyle buluşacak.


Dan Turner isimli bir arşivcinin, yanarak hasar gören 90'lardan kalma birtakım videokasetleri, hassas yapıları nedeniyle taşınamadıklarından dolayı bulundukları terk edilmiş tesiste onarma işini alması ve 25 yıl önce Melody Pendras adlı bir kadının çektiği videolar üstünde çalışırken kendisini Visser Apartmanı adlı binada konuşlanmış şeytani bir tarikatı araştırırken bulmasını anlatan korku dizisi Archive 81'dan fragman yayınlandı. Aynı isimli 3 sezonluk podcast'ten esinlenilerek uyarlanan dizinin ilk sezonu, 8 bölümden oluşacak ve 14 Ocak'tan itibaren Netflix ekranlarında olacak.

 

Dizide; onarmaya çalıştığı videokasetlerdeki olaylara takıntılı hâle gelerek videolardaki kadını 25 yıl önce yaşadığı korkunç sondan kurtarmaya girişen arşivci Dan Turner'ı daha önce Oh Jerome, No dizisiyle Emmy adayı olan Mamoudou Athie canlandırırken, 1994 yılında tehlikeli bir tarikatı araştıran belgesel yapımcısı Melody Pendras'a Dina Shihabi hayat veriyor. Martin Donovan, Matt McGorry, Julia Chan, Evan Jonigkeit ve Ariana Neal gibi isimler dizide ikiliye eşlik ediyor.

 

Yönetmen kadrosunda daha önce Stranger Things, The Sinner, The Twilight Zone, V/H/S Viral gibi yapımlarda çalışmış Rebecca Thomas, Justin Benson, Aaron Moorhead ve Haifaa Al Mansour'un yer aldığı Archive 81 dizisinden yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: The Playlist

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.