Netflix'in yeni Kore dizisi All of Us Are Dead'den fragman yayınlandı

41.317 Gösterim
14 Ocak 2022 15:51
Netflix'in yeni Kore dizisi All of Us Are Dead'den fragman yayınlandı

Kore yapımı zombi dizisi All of Us Are Dead'den fragman yayınlandı. Dizi, 28 Ocak'tan itibaren Netflix'te yayında olacak.


Netflix, Joo Dong-geun'un 2009-2011 yılları arasında yayınlanan aynı adlı webtoon'una dayanan, orijinal adı Jigeum Uri Hakgyoneun olan Kore yapımı zombi dizisi All of Us Are Dead'den fragman yayınladı. Popüler yapımlara imza atan yönetmen Lee JQ ve senarist Chun Sung-il'in iş birliğiyle ortaya çıkan dizi, 28 Ocak'tan itibaren 8 bölümden oluşan ilk sezonuyla Netflix ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

 

Bir zombi virüsü salgınına maruz kalmış okulda mahsur kalan öğrencilerin, korkunç bir şekilde enfekte olmadan önce bir çıkış yolu bulmak için verdikleri hayatta kalma mücadelesini konu alan dizinin kadrosundaki Harrison Xu, Victoria Grace, Darren Keilan, Lisa Yamada,  Park Ji-hu, Yoon Chan-young, Cho Yi-hyun, Park Solomon, Yoo In-soo, Lee You-Mi ve Lim Jae-hyeok gibi oyuncular, böylesi kaotik bir ortamda dahi aşkı ve arkadaşlığı bulmayı başaran gençleri oynayacak.

 

Sıradan bir okul gününden görüntülerle başlayıp bir kız öğrencinin bir deney faresi tarafından ısırılmasıyla işlerin çığırından çıkışını gösteren fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Netflix

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.